discoboll?

På tisdag är det insparksfest i skolan med tema: disco/glitter.
VET INTE VAD JAG SKA HA PÅ MIG! OCH DET ÄR TYP TVÅ DAGAR KVAR.

Imorgon ska jag kolla ifall Beyond Retro eller någon second hand affär har något glittrigt. Alla vanliga affärer verkar inte ha det iallafall! American Apparel hade värsta discotightsen! Men 500:- för tights som man bara har en kväll är lite ovärt tycker jag!

Eller så ska jag kanske köpa en liten discoboll och göra till halsband.

Hmm har du någon idé?
Image and video hosting by TinyPic
(Tyckte att den här bilden på The Klaxons passade bra!)

Popaganda

Kom precis hem från Popaganda! Fick skjuss hem av Lisa, vilket var schysst eftersom jag inte hade några skor. Vi kan ta det från början.


Image and video hosting by TinyPic
Träffade Lisa i stan och vi köpte en skinnjacka till henne sen åkte vi till Gabbi och hookade upp med a lot of people!
Kom fram till Popagandaområdet lagom till Florence Valentine. Efter det såg vi Caesars!
Sen åkte vi till Medis och käkade, chillade och spelade gitarr hemma hos Gabbi, och var tillbaka på popaganda när Laakso intog scenen.

Bonde De Rule var bästa konserten! Lyssnar inte alls på dom men det var sånnt drag i publiken! Mer kunde man inte dansat, vi hoppade upp på varandras axlar och flög omkring över hela publiken!

Familjen var också sjukt bra! Fast då hade jag och Lisa tappat vårat gäng och hoppade runt själva, eller nah själva var vi inte. Massa publik! Nån främling började snicksnacka med mig, haha. Också dansade vi asmkt! Fast dom spelade lite för kort typ, jättefå låtar.

Jag och Lisa drog vidare till Bob Hund och tänkte att vi skulle gå lite mer mot mitten som vi hade gjort på Familjen, eftersom det inte var nått drag på kanterna av publiken. Det var väl inte världens bästa idé, smockat av packade människor och alla ramlade omkring, vi såg några från vårat gäng som ramlade men blev uppdragna av någon. Sjukt trångt så folk klev på mina skor, när jag då lyfter foten är skon kvar på marken. Hej då converse!

Jag och Lisa kom tillslut ut från folkmassan, slängde oss på en gräsplätt och kollade upp i himlen till Bob Hunds inte så überbra musik. Sen gick vi upp på läktaren och satt där och kollade på konserten.

När det var slut så gick vi ner och letade efter skon, men den var gone!

haahah.

ha
.

nu är jag hemma iaf. det var askul! ciao!

Everything's happenin' so fast

Har gått och blivit sjuk, det suger!
Var hemma från skolan idag för jag måste vara frisk på Popagandafestivalen nu på lördag. Beställde biljetter igår, var sjuk då med men det ignorerade jag för jag ska bli frisk nu. Men men, tänker på barnen i afrika med aids som är sjuka hela livet. Så det är inte synd om mig. Det var faktist ganska skönt att ha en anledning till att ligga och lata sig istället för att gå till skolan. Alicia ringde mig runt tio, sen snackade jag med Jamie och grattade henne på hennes 16års dag! Grattis på dig lilla tjej!

Fick sms från en som jag träffade för typ 3 år sen, har aldrig haft hans nummer men han hade tydligen mitt. Och har sparat det i 3 år utan att höra av sig! Mycket märkligt men kul!

Nu chattar jag med en som jag träffade i Wales för 1 år sen, vi har typ inte pratar på sjuuuuuuuuuukt länge.

Måste inflika något om musik också, har kommit på att P3 spelar helt okej låtar runt kl. 10-11, men de pratar alldeles för mycket så jag fortsätter bojkotta radion och lyssnar på ipoden, puss!


Utebio

Ikväll hade jag tre olika alternativ att göra men kunde tyvärr bara välja ett av dom;
- Filmkväll hos Ludde
- Tacokväll hos Fanny
- Utebio i tanto


Jag gick på utebion, väldigt trevligt! Det började med att jag träffade Jessica och Johan i Kungsan där Motoboy skulle spela, men vi gick för Jessica tyckte han sög! Sen träffade vi Milla, som var anledningen till att vi skulle se Motoboy, och Max. Träffade Adam också, han bjöd på mcflurry för han jobbar typ på donken. gott :D
Efter att alla var samlade drog vi oss till Tanto där utebion höll hus. Ingen kollade ju på filmen, men det var någon kultfilm kallad "Ung Rebell". Träffade massa andra också, men jag orkar inte rabbla upp alla namn, men dom var trevliga!
Efter filmens slut utan att ha fattat eller brytt sig om vad den handlade om packade vi ihop våra picnic-filtar och jag, johan, jessica, milla, brille och max hookade upp med jonas och åkte till Donken.
Där skulle vi dra en "favorit i repris", för några av oss gjorde det här för exakt ett år sedan: Firade jessicas födelsedag på tolvslaget på donken! Jag minns det som igår hoho. Vi sjöng ja må han leva och trallalala åt hamburgare yum yum sen tic tac mm.

Grattis Jessicaaaaaaa! 17 år!!

en helg kvar

Image and video hosting by TinyPic 




Lite längre sommarlov skulle inte skada.. Men den 18:e, värmdö gymnasium here i come.

Kungsan

"Vad står SMK för?!"
"SLAGSMÅLSKLUBBEN!"
"SUG MIN KUK!"


Såhär började dagen: Jag och Emmie gick runt och shoppade lite, vi åkte fram och tillbaka överallt och det slutade med att Emmie hade ett par nya chinos, mkt snygga!
Vid 4-tiden träffade vi Södra Latin-barnen Ludde och Ragge som hade börjat skolan redan! Själv börjar man ju på måndag. Vi drack varm choklad på chokladfabriken, men fick skynda oss för att precis efter vi hade beställt deklarerade dom att dom skulle stänga om 5 min.

Klockan närmade sig 8 och vi drog till Kungsan för att se lite bra band! Det var såkallad indiekväll! En DJ började spela typ massa låtar som jag kände igen från min ipod, bl.a Modest Mouse, Blur, Hot Chip mm. Eftersom vi kom precis när det började nästan stod vi ganska långt bak.
Sen kom första bandet, Knight Music som var asbra! Men dom och nästa band var bara förband till SMK så de spelade inte så länge.
Nästa band var Kings of Convenience! Åh, älska dom! En av dom spelade muntrumpet. Ascoolt! Alltså, han lät exakt som en trumpet med munnen utan att ha något instrument. Jag och Emmie hade hamnat lite mer imitten av publiken och Ragge och Ludde var borta någonstans.

Sen kom SMK! Jag och Emmie stod nästan längst fram på sidan, det var asparty där! Alla dansade runt och det var inte så himla trångt heller! Hälsade på Freja som jag hade träffat hos Jinnie nångång, och kände igen nån kille som jag tror har bjudit mig på cupcakes nån gång.

När SMK var slut träffade jag på Monika lite kort, sen tog jag och Emmie bussen hem. Hon tappade sin mobil! Illa, hennes mobiler har gått sönder och blivit borttappad inte bara en gång de senaste veckorna..

Ikväll blir det utebio med några i tanto! Kul! Btw, Gröna Lund i onsdags var awesome!

Ung08

Idag var jag med Emmie, Madde, Jossan, Néa, Amanda och Ragge på ung08. Gratisfestivalen för Sthlm's ungdomar.
Vi pimpade sneakers, men kunde köpa helvita (typ fake-keds från blammo) sen typ pimpa dom. Jag ritade lite pianogrejs och cupcakes på mina.

First of all när vi kom dit fick vi gratis biobiljetter till förhandsvisningen av The Love Guru , läpsyl och "festivalarmband" som det stod Ung08 på, lite nördigare än typ nån annan festival men aja.. nä jättesnygga var dom.

Vi gick till SL-tältet och fick SL tatueringar, fast jag drog bort S:et så det stod L (Like in Linnea!), sen gick vi till Mtv-tältet och fotade kiss for climate-bilder. Tror dom skulle skänka pengar till välgörenhet för varje foto som togs. Madde vann en tröja från nån polisgrej sen, grattis!

Vid scenen stod vi och kollade lite på några av Néas kompisar som skulle göra ett streetdance nummer. Fast det kanske va massa andra sorts danser också.

Efter ett tag började det närma sig biodags och vi drog vidare till biografen Park där de flesta förhansvisningar visas. Åt glass när vi stod i kön, sen tog vi de bästa platserna imitten och köpte popcorn. Filmen sög haha, hade hört det från många innan men man måste ju se den först om man ska kunna hålla med om att den suger. Dom hade typ satsat mer på att ha kändisar (t.ex kanye west, jessica simpson & alba, justin timberlake mfl.) med i filmen som ska locka tittare, än att lägga energi på att göra filmen bra. Det var vissa grejer som man bara tänkte "Är det meningen att man ska skratta nu?"


Imorgon blir det Gröna Lund med Jessica! weey. CIAO!

snart

ÅÅH VAD NICE.
På torsdag ska de här spela i Kungsan:
Slagsmålsklubben
Kings Of Convenience
Knight Music

YOU BET I'LL BE THERE.

Btw, gå in på http://shocker.blogg.se

08-Dagen!

Dagens datum var 080808, och det skulle stockholmarna fira!
Néa ringde mig halv 7 på morgonen och sa att vi skulle skippa gratisfrukosten i Globen, och eftersom jag typ sov så tyckte jag att det lät som en brilliant idé och sov vidare.

Så dagen började istället med det stora vattenkriget. Runt 7000 pers hade samlats för att kriga. Norra sthlm (blåa) mot Södra stockholm (röda) och Gamla Stan (gröna). Jag, Tinka, Fia, Emmie och Ragge hade röda tröjor och bandanas. Såg typ bara 5 st som var grönklädda, norra hade några tusen fler och södra hade också en armé att skryta om. Jag och Fia blev intervjuade av P3 och hamnade lite efter, men när vi hade kommit till våran armé igen var alla jättetaggade och skrek wooh ohohoh ooh ooh i en White Stripes -låts melodi.
Efter en hårt sulad tomat på benet och helt nerblötad hade vi segern, Södra vann, foh shoh! YEEY!

Jag och Fia åkte hem och duchade och dom andra fixade sig hemma hos Ragge. En timme senare var jag tillbaka i stan och hookade upp med Fia i slussen för att dra vidare till Ragge och träffa alla andra.

Vi gick till medborgarplatsen och hörde livemusik från Johnossi medans vi satt på uteserveringen av Burger King (fancy). Sen fick vi en gratis 08-kringla och ställde oss och kollade på 2-3 låtar. Jag och Emmie redan har sett Johnossi på W.T.A.I, Tinka och Fia var inte så stora fan och Ragge var rättså neutral så drog vi vidare till Stureplan.

Där spelades det Guitar Hero på storbildsskärm. En kille som var "überbra och har klarat en låt på expert" blev utmanad och ÄGD av Ragge.

Klockan närmade sig 11 och vi råkade befinna oss under marken i tunnelbanan när fyrverkerierna smällde till. Såg litegrann när tunnelbanan körde mellan gamla stan och slussen. Vi tog adjö av Fia och Emmie i slussen sen drog vi snabbt till Ragge och sen tillbaka till Stureplan.

Där hade de stängt av trafiken för att öppna ett stort dansgolv över hela alltet, det grymma DJ's som spelade remixar av bl.a Daft Punk och Goose. Sjukt mkt folk, mest som trängdes från höger och vänster, men vid högtalarna (som borde haft högre volym) kunde man hitta folk som faktist dansade, wow.

Kom hem kl.jagvetinte och var sjukt trött i benen och fötterna efter att ha sprungit omkring på vattenkriget och gått i högklackat på kvällen. Var tvungen att kolla efter ett band i ipoden för jag hade sett på en affish att dom skulle spela i Kungsan efter SMK på torsdag. Kings Of Convenience, hade bara hört talas om dom, men när jag hittade dom i ipoden hörde jag att det var DOM! Dom är ju asbra! Måste se! Next thursday alltså! Yey!
Sen kom jag på att jag var ganska trött i huvudet också.. Zzzzzzzz..

in dah house of emmie

Sitter hemma hos Emmi med Néa och Ragge. Det är varit bläväder ute och vi skulle glo film! Fast dom satte på Sagan Om Ringen hahah sämst så jag loggade in på Emmie's laptop istället :)

Förut när jag och Emmie spelade ett spel:
"Det går säämst :(" -Emmie
"Neeh, du har ju jättemkt pengar." - Jag
"Men.. Jag har fuskat mig till dom :(" - Emmie

hahahah jag vann sen ;D

Chattar med Tinka:
"Ska du på 08dagen?" - Jag
"08dagen?" - Tinka
"Den 8/8 ska dom fira att datumet är 080808 i stan också händer det massa grejer" - Jag
"Jaha vad kul, när är det då?" - Tinka


hahahah den 8:e kanske?

RSS 2.0