moviestaar

jag är med på bbc-tv på måndag :D

Vi tar det från början. Dagen började bra, jag vaknade innan väckarklockan och var inte ett dugg morgontrött! Det måste vara första gången sedan sommarlovet det inträffar!
 Skolan var ganska chill, vi hade bara idrott och kör (elevensval). Idrotten var på Body Joy, jag har upptäckt (eller egentligen har jag vetat det hela tiden) att jag inte äger några armmuskler. No Armmucelz at Linnea. Iaf, sen åkte vi hem till Néa som förövrigt bor jävligt snyggt, och vi tänkte skippa spanskan. Skolka är ett fult ord. 
 Efter att ha ätit äpple och planerat ursäkt till läraren kom vi till skolan och då visade det sig att både spanskan och franskan hade varit inställd! och det händer typ en gång om året, så vi hade ganska tur :D
Sen va det lunch, sen kör. Och BBC hade ju varit i våran skola hela dagen (madde blev intervjuad ;D). BBC gjorde typ ngt repotage om svenska friskolor eller nått jag fattade inte men våran skola var tillräckligt intressant för att engelskmännen ska ha ngt att kolla på när dom är bänkade framför TV:n. 
 På kören så filmade dom asmkt, jag var med massa. Så jag är kändis nu! ;)

Ikväll ska jag på SAW 4 premiären! Först ska vi se saw 3 hemma hos Gabbi i hennes nya lägenhet på söder, sen ska vi träffa lite flera runt klockan 8 och äta sen är det bio! kommer dö!
 
Men nu måste jag ladda ipoden, byta kläder (gör jämt det), och lägga in lite bilder i datorn. Om en timme går bussen! puss

friday tieday

Fredag igen!
Vi bokade biljetter till Saw 4 premiären som är nästa fredag, vi blir typ 16 pers som ska gå, haha! kommer ta upp halva biosalongen typ. Néa ska hämta ut biljetterna imorn som samanlagt kostar över 1000kr (A)
SAW 4 Söder kl.21.30 16/11-07 BE THERE!

Nästa måndag ska jag på förhandsvisningen av "American Gangsta" . vann igen ;)
puss

Imorgon fyller mami år, hon ska få en skiva av mig.

Hade SOprov som gick ok, får kanske VG, men jag tror inte det räcker för att jag ska kunna komma in på gymnasiet.  Fast man får väl tänka på barnen i afrika, vissa där får inte gå i skolan alls och jag tänker på att jag inte får gå på rätt skola.  Fast jag orkar inte tänka på det nu, det är ju VT's betyg som gäller, nu ska jag passa på att chilla när jag kan!

hej

UPDATE: Fick mvg på SOprovet ;)

RSS 2.0