sista veckan 07

Den här veckan, början på jullovet och slutet av år 07 har gått snabbt. Jag har mest tagit dagarna som dom kommit och så här har det sett ut:

Mån Julafton hemma, jonas och maj kom hit. Åt, kollade på kalle, öppna paket. Som vanligt.
Tis   Chill, läste gossip girl och badade.
Ons Shoppade med Lollo. Annandagsrean är överskattad, men endå. Fikade med Michaela, hennes syrra och Nanna.
Tor  Köpte "seven for all man kind"-jeans och gick runt lite med Lollo och Michaela, sen fikade vi med Julia.
Fre  Var hemma hos max och skulle lära honnom att spela gitarr (han fick en i julklapp) men vi spelade mest worms
Lör  Fikade med Jessica och sen åkte vi hem till henne och träffade Elin och hade filmkväll typ! eller vi såg en film iaf.
Sön (idag): Farmor kom hit och vill prata med mig om Paris, för vi ska dit på påsklovet men hon ville veta redan nu exakt vad vi ska göra när vi kommer fram osv. jaja.
Mån: NYÅR!! Jag, Linnea, Linnea och Emmie ska va at Linneas i hammarby sjöstad. nice!
Tis:  2008!
Ons: Nea 16 år, grattis!

jullov!

NU ÄR JULLOV! ÄNTLIGEN!
och äntligen ska jag skriva en lång bloggpost :)


08.30 skulle vi vara i kyrkan igår, för jag var med i kören och skulle sjunga på 3 skolavslutningar, blö. Sista avslutningen var våran och vi fick våra betyg i slutet. Om jag jämför med dom i min klass (vilket jag inte ska!) har jag fortfarande sämst betyg men om jag jämför med förra året är det bättre! Jag fick 1 G, 14 VG och 1 MVG :)

När alla hade sagt hej då, god jul och kramat alla minst en eller två gånger åkte jag, Gabi, Fanny, Maren, Sara och Frida till Värmdö Gymns Julshow och träffade Jessica, Ebba, Johanna och Nathan.
 Vi var där för att Björn Gustavsson skulle komma! Världens skönaste komiker från Parlamentet. Vi snackade med honnom lite efteråt också, trevlig prick! Shouting Terry spelade på julshowen också, dom är bra!

 När showen var slut och vi och Björn skulle åt olika håll drog dom andra och åt och jag åkte hem till Kathinka som vi skulle fira minijul hos och baka. Mötte Madde och Tinka på vinglande cyklar. En cykel hade typ sadeln en mil upp i luften och styret en mil ner, skulle lätt ramlat om jag hade åkt längre stäcka än jag gjorde (ca 1 meter).

När jag kom fram var Néa, Emmie och Jossan där och vi började baka pepparkakor. Vilket ledde till mjölkrig.. alla (inkl rummet) var helt täckta av mjöl! Vi städade lite dukigt men när vi skulle baka lussebullar flög det mjöl åt alla håll och Tinka och Nea sniffade mjöl och lussedegen formades till en väldans massa olika saker innan den blev till en bulle.

Efter att ha tänt tomtebloss, ätit massa, gått hem till tinkas pappa som bor på samma gata som hennes mamma, spelat minihockey eller vad det heter, bonkat bäver, En blå-vaddå och Våghals så spelade vi Hej Knäckt. Efter ett tag åkte jag ut och det var ganska sent så jag blev trött och va en sekund från att somna tills en kudde drämde till i mitt huvud.
Kuddkrig.
Kuddkrig.
Dog.
Återupplivdes.

image19

och nu är jag här, fredag. det här var igår. jag har inget att göra idag så jag bloggar.
GRATTIS JONAS PÅ FÖDELSEDAGEN!


saturday


Idag var jag i stan med Linnea!
Vi gick till den nya Weekdays som öppnade igår på drottningatan. 3 våningar med snygga kläder!  Nedersta våningen var ganska dyr och massa designer kläder, mellersta hade mkt Cheap Monday och översta våningen var det mest vintage.
  Sen gick vi till PUB för att kolla Le Shop på översta våningen.  Inget mer shopping efter det, för vi skulle hälsa på Lisa som jobbar på Puck, ett väldigt cosy cafe! Där åt vi ganska sen lunch och pratade och hade fotokrig. Kom hem med enbart suddiga bilder..men jag gillar inte blixt.

Dagens BAJS BAJS BAJSA!!!!! : 20årsgränsen på Justice @ Debaser.  

Igårkväll såg jag Karma Tree som spelade med några andra lokalband på Runan i Täby Kyrkby.
Väldigt bra band, KT!


värmdö gymn

Idag var jag på Öppet hus för Värmdö gymn. Ska nog söka dit men inte som förstahandsval eller så. Det vimlade av 92:or och jag såg många välbekanta ansikten! Såg, slängde ett "Hej!" , vinkade eller kramade gabbi, linnea, jinnie, agnes, lollo, melissa, samuel, jacob, madde, sara, frida, frida och flera andra.

På hemvägen stannade vi vid Ica Maxi och köpte bl.a ananas ("minipalm"). Då såg jag en skådespelare från "Hey Baberiba" & "Fredag hela veckan". haha
jag bah "mamma, kolla en kändis!!" och slängde ner godis i kundvagnen när hon vände sig. :O
neh. jag satt i bilen och ritade på fönsterdimman, och då bah! shit!
aja.




Det är måndag idag, vilket betyder Prison Break om 25min, jag ska spela gitarr innan dess också vilket betyder att jag måste kila nu! Önska mig lycka till på matteprovet imorgon som jag inte har pluggat till! puss

snart jul

Vaknade runt 2, och en timme senare var det bäcksvart utanför fönstret. Men så är det med svenska vintrar.

   <- jag och lollo för lite mindre än ett år sedan.

Igår fick jag ännu en julklapp överstökad! Va med Lollo och Ida i stan och shoppade, träffade ngra andra från kvarnberget också :) har bara kvar att köpa julklappar till mammi, pappi, jonas och mormor nu, och endå så har inte julrushen börjat riktigt ännu! Det är bra att va i tid för köer är jobbigt.
haha på tal om köer
"Vad är whiteroom för ställe?"
"Det är mest en kö"
"Kommer du in då?"
"Om jag kommer in? HA jag kommer knappt ut!"

Det är 1dec idag. Vilket betyder att från och med idag får man äta en chokladbit om dagen fram till den 24:e.

Dagens sista råd från mig till dig:

The Klaxons äger, lyssna på "totem on the timeline"

RSS 2.0