still sick

rawr, jag vill bli frisk nu! Det är jättetjock snö och sol, skulle åkt skidor om jag var frisk. Vi har inte haft såhär mkt snö på hela vintern!

Men jag ska bli frisk till imorrn iaf, då är det Paris! woho! Åker såklart även om jag är sjuk.

Idag ska jag:
Packa
Ladda kamerabatteri
Ladda Ipoden
Lägga in ny musik i ipoden
Träffa Sofia och lämna datorn
Leta efter mina Euros
Kolla på Gossip Girl
Sova + dricka multivitaminjuice = frisk snart?


ciao!

hihu

Hej. Crystal Castles senaste album är totally awesome.

Jag är sjuk, det är värkligen inte bra. Måste bli frisk till Paris annars blir det mest jobbigt att gå runt hela dagarna. Det ska tydligen regna också, men det gör inget för jag har ett snyggt paraply
Imorgon ska jag träffa Jessica (så sjuk är jag inte.. och jag skulle ju bli frisk.) Det ska bli najs!

Igår fixade jag Emmis myspacesida för hon ville det, ska kanske göra om min också nån dag? Fast den är snygg bara det att jag har haft den likadan i typ ett år.

hahhahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhgocrazywithoutreasonjfnrporgjomölam,nglkrnkb

Glad Påsk!

Nu är det påsklov. wonderful!
Ska vara hemma fyra dagar till sen bär det av till Paris.

jag har massa saker att göra som jag inte orkar rabbla upp, eller göra. Det suger att man får läxor över lovet. Eller kanske att man inte jobbar på lektionerna.

I tisdags var jag på en spelning på Kafé 44.
Först gick jag och Gabbi och fikade på String, och spelade schack. I owned her!!!11ett Sen gick vi till 44an, men det var ingen där så vi gick hem till Gabbi istället och spelade gitarr och cello. Gabbi spelade Dräp En Hunds nya låt live i hennes vardagsrum och jag är den första som fick höra den ;)
Sen ringde våra telfoner, Agnes ville att jag skulle till 44an och Alva ville att Gabbi skulle till medis, så vi gick först till medis och hälsade på oskar,mickan och alva sen till 44an och träffade alla som skulle på spelningen.
Först spelade Sweet Riot - helt okej, sen Karma Tree - Grymma som vanligt!, Nilof- dom var också bra!
Åkte hem sen och träffade mickan på bussen.

Vad mer har hänt i veckan, jo massa påskfirande! Mindre kul dock.. Hade gäster igår och idag var jag hemma hos farmor på påsklunch, orkar inte!

Glad Påsk på er!

mhmm

Då var det fredag igen!
hmm ska inte göra så mkt ikväll med det är chill, måste lära mig bright eyes - bad blood på gitarr, den är så najs. Imorgon ska jag hooka upp med Madde sen får jag se vad som händer!

Sitter och lyssnar på Karma Tree nu, har redan spelat sönder alla låtar på deras myspace, men vad gör man? Dom har spelning igen på 44an på tisdag. Jag, Gabbi, Néa och kanske den franska poeten (hoppas inte)(namnet är en lång historia) ska gå! Vi kommer träffa Agnes, Hugo och alla i KT, yey.


Den här veckan har jag inte gjort så mkt, bowlade igår med Fia, Tinka och Frida. Det var najs. Sen shoppade jag nån dag (kommer inte ihåg vilken?) men jag köpte en grymt snygg tröja på Top Shop.



puss!

DVNO

Upcomming in Linnea's life:

Karma Tree på 44an 18/3
Paris 26/3
Yelle på Debaser 19/4
Where The Action Is 14/6


Väldigt chill dag i skolan. Jag och Emmie jobbade ingenting, vi satt och lyssnade på Simian Mobile Disco på last.fm. Igår morse hörde jag DVNO med Justice första gången, vill inte veta hur många gånger jag har lyssnat på den nu men den är nästan sönderspelad.

Tchaparian

Haha min klass är så skön, idag på spanskan, jag skrattade sönder.
Innan Marcela (läraren) kom in i klassrummet ställde sig alla i min spanskagrupp i ett hörn i klassrummet med näsan mot väggen, helt blixtstilla. Och vi har glasdörrar så franskeleverna i rummet breved bah WTF? Och när läraren kom in började alla fnissa (men det var inte planerat) sen tog Ludde tonen och vi gjorde som planerat, vände oss om och började sjunga på spanska. hahah fyfan, fint det lät. Marcela bah "que..?" sen gick alla och satte sig på sin plats och fnissade typ hela lektionen. haha. humor.

Idag var jag, Sara, Gabbi och Anton i stan och shoppade. Anton köpte typ hundra kassar med kläder för flera tusen för han shoppar så sällan, och vi andra köpte inget alls. Eller Gabbi en tröja.
Sen satt vi på ett café i gamla stan i 4 timmar. Tog 7bussen hem, mitt busskort går ut kl. 7 och gabbi skulle va hos en kompis 8 så det var rätt time:at.

Men jag har inget att göra nu så det är lite tråkit eller ah jag har inte så tråkit egentligen men det borde jag ju ha eftersom jag bara sitter vid datorn och är avstängd från facebook.

Igår var vi på moderna museet i skolan, konst är konstit. Det var en film med en kvinna som gjorde den där hyperventilera-och-svimma-leken som är föbjuden i skolan, och den filmen kunde man köpa för 45 000:-. why? ofta man kollar på den.

Efter museet gick jag, Néa och Emmie runt i stan. Emmie köpte en skinnpaj och vit palestinasjal. Nu ser Néa och Emmie likadana ut, och jag har ju också en skinnpaj.
Funderar på att köpa en rosa palestinasjal, men det är kanske lite B efter som både Emmie och Néa har skinnpaj+palestina. Men dom har vita och jag vill ha en rosa som matchar ett par rosa sneakers jag vill köpa. Eller så köper jag annan färg på sneakersen och annan färg på sjalen. Men jag vill ha ngt färgstarkt, det är coolt, speciellt till skinpajen (svart) :)
Eller så köper jag en helt annan halsduk och ett par snygga skor från Top Shop. Eller både och så kan jag ha olika varje dag.

Komentera och säg vad ni tycker!!

Förövrigt är den nya dansstilen "teknotik" (stavning?) grymt cool. Spana in en video med YELLE så får ni se. Den är typ populär på franska klubbar, det är coolare än alla fjortisar som står och jukkdansar i sverige, fuult.

Jag ska nog dusha nu för Sara råkade spruta herr-parfym på mig. eh. pussciao!

RSS 2.0