congratZ



Ragge och Alva har nu blivit 17 år, så de hade bokat källarvåningen Café String för födelsedagsfika på lördagsmorgonen. Frukostbufé, smootie, mm proppades in i folks munnar. Träffade massa personer från min gamla skola och andra bekanta prickar. Trevligt, trevligt.

rewrite the future

Igårkväll hängde jag och Anna på Debaser. Där träffade vi några andra sköna personer också!
Det var en mycket bra artist som jag inte hade hört förr, han hade tydligen gått på samma skola som oss (VGY) för några år sedan! Sen spelade Tiger Lou, och de var lika bra live som jag hade förväntat mig. Det hela avslutades med ett lite halvkrassligt lokalband från Nacka. Kul kväll iallafall, inte minst för att det hela var en välgörenhetskonsert också! Så det var en god gärning after all.

Låt mig presentera en låt med Tiger Lou:

sommar, tack!



Webcambild från förra sommaren, picnic och chill i en park. Vill dega bort dagarna på det sättet nu. Här kommer en låt med Eugene McGuiness för att sörja över snön som lagt sig över stan denna mars-dag.


Diamantia.com

eh ok

Det var onööödigt att jag gick till skolan idag. Vi hade ju bara två lektioner, men den första skulle bara halva klassen på tydligen, och jag var inte en av dom. Svenskan blev inställd/man skulle jobba hemifrån. Så jag hade inget att göra i skolan, fast var där i typ två timmar. ONÖDIGT är ordet. Skrev lite på min kriminologi-rapport dock. Men kunde lika gärna gjort det hemma ju.

Var hos frissan sen. Dom var fett oproffisionella och mitt hår kändes mer slitet när jag gick där ifrån än när jag kom dit och man ser ingen skillnad...


När jag kom hem åt jag fruktsallad, det var iallafall gott. yumm

ciao


Våffeldagen

Idag är det våffeldagen, men jag åt nutellapankakor istället. Det var meget gott!
Lyssnade på Peter, Bjorn and Johns nya album. Lustigt nog såg jag på förstasidan av en tidining just då att det var en skivrecension om det albumet också. Men jag kunde inte läsa den för någon hade snott kulturdelen. morr



Om en timme börjar jag skolan, så jag måste åka om ca 30min. Så ska börja fixa mig nu. Efter skolan ska jag och Jamie till frissan och klippa oss. hïhi

ciaooo

hi saturday



Mjölkpaketen är det nya svart!
Glöm inter Earth Hour om exakt en vecka, kl. 20.30 - 21.30!

dangling conversation



Jag och Anna svängde förbi hos mig på lunchrasten (4timmar lång!) och tog varsin nutella-macka som förrätt, sen mötte vi upp Jamie för att luncha. Vi hittade ett nytt ställe i hammarby sjöstad som matkortet funkade på! Kina thai gården hette det. Lätt nya peking, lite mindre bufé fast mysigare inredning OCH de spelade MGMT och lite annan bra musik där. Visste inte att kinamat-kockar kunde ha bra musiksmak men jovisst. Varför inte.

Just nu när jag skriver har jag tagit en paus från mitt gitarrspelande.Simon and Garfunkel - Dangling conversation. Den är inte så svår men kommer ändå ta ett tag att lära sig utantill eftersom det är ett helt osammanhängande plockkomp. Eftersom jag inte har något mer att skriva så återgår jag till gitarren nu. Ciao!

VÅR

Den här onsdagskvällen har jag ägnat åt att klippa ihop en liten film som jag, Anna och Jamie ska visa på spanskan imorn. Det blev lite panic för ingen av oss hade ett film-program, men jag laddade ner ett gratis i sista sekunden så det löste sig! Bakgrundsmusiken funkade dock inte.. vilket sänker filmer väldigt lågt men jaja det är vårt spanska fina språk i filmen som räknas!

Efter skolan kände jag för att vara kvar utomhus i solen, (årets hittils bästa vårdag) så jag drog med Jamie att gå runt i stan. Köpte jeansleggins på Urban Outfitters och fick lite rabbat från CSN-kortet. Det glömmer man ibland, men nu sparade jag typ 40kr! Det låter inte så mycket men om man jämför och ser att det är fyra st choklad-Corny från skolcafeterian ser man hur värt det är. 

Kanske lägger in bild på jeanslegginsen sen. De ser klorblekta ut och har ett grönt ben och ett blått. Imorgon ska jag ha dom till min Whyred-klänning/tröja som jag köpte på deras utförsäljning förra veckan. Snyggggt. Och jag hoppas det blir lika fint väder imorgon som det var idag!

När filmen har laddat klart till mailet som jag ska skicka till Jamie så ska jag sova. Så gonatt. Hejdå.

FAAN jag missade ju Popcirkus på tv.2 idag! Har haft fullt upp med annat. Jag som skulle äta nutella och kolla på det. (farmor har köpt nutella hihi) fan. aja.

flyttarrr

Jag har flyttat till min grandma. Kommer bo här i typ två månader tills vi flyttar till Liljeholmen, eftersom vi har sålt Jarlaberg. Mina päron tyckte att vi kunde bo ute på landet tiden emelllan men jag tycker Södermalm är lite mer nice. Så here I am.

Idag lunchade jag, Lycke och Jamie på Hermans. Dom har goda mackor, som vi åt på ända inpå mattelektionen. yummm.


skolaa

Nu sitter jag i skolan och skriver en rapport om musiknedladdning och vad man kan göra åt det. Eller ska jag säga såhär..
Nu sitter jag i skolan och bloggar.
Yeaah.
Anna har precis startat en hälsoblogg, checka in den! http://www.beachhereicome.blogg.se

Gran Canaria -09





(klicka för större bild)


RSS 2.0