The Radio Dept-dagen? Eller?

Idag hände en så sjuk grej. Jag skulle åka och träna, så går jag ner till tunnelbanan helt radom. Brevid mig på perrongen satt en snubbe med en tröja med texten "The Radio Department - Pet Grief". Jag tänkte bara okej coolt, bra band det där. Sen kom tunnelbanan, åkte till träningen, tränade, gick tillbaka till tunnelbanan. Sen satt det en helt annan snubbe mittemot mig, och så läser jag på hans tröja. Vad står det om inte "The Radio Dept." ?!??! Innom loppet av en timme ser jag två tröjor som jag aldrig sett någon bära i hela mitt liv. 
Är det någon speciellt dag idag eller? Släpper dom snart ett nytt album, har dom haft konsert, nej det har dom ju inte?

Undrar om det har något att göra med att The Radio Dept. spelade på Popaganda för 5 år sedan och att Popaganda var nu i helgen. Någon annan som vet en orsak till detta mystiska sammanträffande?

Okej nu har jag gjort en research. Dom ska släppa en nytt album i september 2009! Nu alltså! Det ska jag genast börja lyssna på. Här är en låt från nya plattan:

Tänk att folk går runt och taggar med T-shirts och grejer innan för att lyssna på det här!

im in miami bitch






Alla bara sjunger på den här låten jämt så att jag ständigt har den i huvudet fast jag nästan aldrig lyssnar på den.

ps. bilderna är från sommarlovet när vi lekte lite med kamerablixtar och en mobilficklampa. fint va? 

Popaganda




Popaganda i helgen var nice. Steve Aoki's spelning var roligast, och MGMT var också sjukt värt. Även om många säger att MGMT är tråkiga live, men det tyckte inte jag. Tyckte dock att dom missade att spela vissa låtar, min första favoritlåt(indie rokkers) med dom t.ex (har dock haft många favoritlåtar med dom). Men eftersom jag gillar alla deras låtar kan jag väl inte förvänta mig att få höra alla låtar jag gillar. Några nya låtar fick man också höra. Någon som vet när deras platta släpps?(på spotify då)


Här har ni Indie rokkers med MGMT. Har ni inte hört den har ni nästan inte hört MGMT. Så lyssna tycker jag.

Jag hade bara festivalarmband för fredagen, men på lördagkvällen gick jag och några andra kompisar som inte heller hade band ner till eriksdalsbadet (där festivalen var) och lyssnade på Miike Snow's konsert. Vi hittade en plats där man kunde se hela scenen och såklart också höra suveränt.

Slänger in en extremt bra låt med Miike Snow också, tror jag har en annan låt med honom på bloggen någonstans också. Kolla på kategorin "musik" så hittar du alla blogginlägg som jag har låtar på.

Nouvelle Vague

Då tog sommarlovet slut då. Vi inviger hösten med en låt med Nouvelle Vague. Även om Sara D i klassen sa att det kommer en till period sommarväder snart, det hoppas vi på!

The Whitest Boy Alive


Känns som Emmaboda





Bäst var Bloody Betroots, Metronomy, Boys Noize, 2manyDjs, Markus Krunegård och alla andra som inte var bäst men pure awesomeness.

RSS 2.0