festival packlista

Kom hem från en 50-årsfest hos grannarna på landet nyss. Päronen sitter kvar och skålar men jag hade lite tråkit. Är mätt iallafall.

Snart är det dags för Emmabodaaaa!!!! Har börjat planera packlista. Så lite saker som möjligt men ändå allt som är nödvändigt. Räknar med lite regn så regnjackan får nog plats att proppa ner i väskan också. Annat som är soft att ha med sig är:
öronproppar
tjocktröja
biljetter!!
sovsäck & liggunderlag
lilablå solglasögon (även fast det ska vara molnigt)

och sen räcker det. har för mig att min skriftliga packlista var något längre men det där är det jag kom på nu och är väl det viktigaste.

Virres pod

Igår när jag var med Emzorr och Hanna på väg hem från grönan hittade jag en ipod på tunnelbanan. Det intressanta var att det var sjukt bra musik i den! Ägaren måste ha helt samma musiksmak som mig, problemet är att jag inte har en aning om vem det är.
Den här låten fanns i ipoden, Bright Eyes har man ju alltid gillat!



oldie but goldie music




Har äntligen fått min efterlängtade väggklocka i form av en LP-skiva. Den pryder en vägg i mitt rum finfint. Mitt mellannamn hade namnsdag igår nämligen, därav fick jag den.
Det blev lite ändrade planer för den här kvällen. Ska se Harry Potter på bio på torsdag istället, för då kan Hanna följa med också. Jag och Mamma åkte till SKHLM centrum eftersom att affären med min väggklocka låg där. Fick ett linne från Monki också som är på bilden! De andra sakerna köpte jag igår när jag var med Emzorr i stan.

Och till sist som har med sista bilden att göra. Jag trodde aldrig det här om mig själv, att jag skulle börja lyssna på From First To Last igen! Ett gaaaaammmmalllt favoritband. Jag var inne på Cobrasnake och kollade på bilder, så var bandets gamla sångare som har slutat med på en bild. Då sökte jag på spotify och såg att dom hade ett nytt album som var helt okej. Inte min musikstil fortfarande med spelaroll, man måste kunna göra undantag! Hatar när folk snöar in sig i en stil.
Här är en låt från deras nya album, till alla er som också lyssnade på FFTL för 4-5 år sedan:


Lost in the library

Jag och bibliotek är ingen bra kombination, var helt looost!!  Tillslut kom jag ut med den här boken och så hade jag fixat ett lånekort på punktmedis. Planen var att ligga i hängmattan denna soliga dag men eftersom allt hade tagit så lång tid öste det ner en monsunregn och kraftiga vindar bröt sönder folks paraflax (jag hade dock inget) när jag gick från tunnelbanan hem! Jag som hade shorts,linne och sandaler uppskattade inte denna kalla väderförändring. 

Emzorr ska komma hit lite senare så ska vi boka festivalbuss till Emmaboda, bättre sent än aldrig! Vi kom fram till att det bara skillde ca 200:- mellan festivalbuss och swebuss, men swebuss måste man byta i kalmar också kommer man fram typ mitt i natten. 

Ikväll bär det av till biografen för att kolla in nya Harry Potter! Kommer faktiskt inte ihåg vad som hände i #6. Kanske bara har läst 5st HP-böcker. Då kommer den filmen vara braaand neeeww för mig.

Men kolla nu är det ju sol igen. Ska gå ut i hängmattan med den där boken nu då. Ciao

American Apparel




Dom shortsen ska bli mina innan sommarens slut...

bloglovin'

Har hittat en hemsida, bloglovin, kanske är jag lite seg som inte har upptäckt den tidigare. Där kan man se när alla bloggar man läser har uppdaterats, så slipper man kolla i onödan eller glömma någon. AWESOME stavas det! Blev lite förvånad när jag såg att min blogg hade prenumeranter, hehe. kul.

Tell No One About Tonight

Sitter och lyssnar på Le Sport medans gråa moln seglar runt utanför fönstret. Det är perfekt sittainne&lyssnapåmusik&intehanågotattgöra-väder. Creds till alla er som orkade läsa texten utan mellanrum. Såg att Emmie hade busat och skrivit i min förra bloggpost under filmen, glömde visst att logga ut när jag var hemma hos henne! Min mobil plingar om att batteriet snart är slut, så får väl springa ner och hämta laddaren, var den nu ligger.

Under tiden och resten av tiden (eh) kan ni lyssna på låten som jag lyssnar på nu:

Magic Shoes

Ett monsunregn öste över staden när jag, Emzorr och Ragge satt i 1800-talshuset på drottninggatan och försökte köra Anden i glaset. Fast vi var nog lite för oseriösa, så efter mycket om och men gjorde vi en film istället. Resultatet blev som det blev.. watch this!

hahaa lilly! nu glömde du logga ut :P jag kan skriva vad jag vill!!

Gray nailpolish



Såhär färgglada var mina naglar efter att jag och Emmie provade nagellack på UO (det fanns tester). Gillar den gråa färgen, den var lite ovanlig! Köpte en grönflimmrig tjocktröja också. Den ska jag ha på mig om kvällarna på Emmabodafestivalen. Har faktiskt inte så många tjocktröjor, eller jo egentligen... väldigt många. Men inga som jag använder. Den här ska jag använda!

Vi kollade på när Néa och massa från Bounce hade en dansuppvisning i staden sen, de dansade till Beat It för att hylla ja gissa vem. Vi stötte på Sabrin och Alicia också. Nu några timmar senare är jag hemma och har inte alls så mycket planer. FutureLinnea vet vad mitt spontana liv har att erbjuda för kvällen.

Cutted los fringes

                                                                                                           Rubriken säger väl allt.
                                                                                                                                         Tischan klar!


Somewhere over the rainbow



När jag satt i köket och åt middag kom jag och tänkte på att de färgglada små balkongerna i huset mittemot matchade regnbågen! Så jag ville fota det. Den här bilden är från vårat fönster!
Har förövrigt fördrivit dagen med Emmie, Ragge och Néa. De regniga timmarna höll vi oss inomhus och kollade på några tv-program om MJ som visas på i princip på alla kanaler. Drack chailatte och brände tungan. Ska kolla på en dokumentär ikväll om honom också, på tv4 kl. 22.40.

My style is that I have no style




Den här helgen har det shoppats lite. Molnigt och lagom varmt är ju perfekt shoppingväder, eller hur? Ett par skor och en hatt som jag letat efter följde med mig hem.
 
Alla sommarkollektioner reas ut nu, vilket ni säkert inte har missat. Men jag har inte köpt några fler sommarkläder, hinner knappt använda alla mina sommarkläder under den korta varma period vi har i Sverige. Ska satsa mer på vinterkläder när jag shoppar, fast dom är fulare så man köper ju hällre sommarkläder...


Metronomy



Min nygjorda tröja är ju bara för cool. Njaa.. Skulle egentligen bli en magtröja, men jag gjorde fransar istället.. Ska klippa bort dom. SEN blir den snyggggggg!

Skärgårdens snabbaste båt









Idag gick båtracet i stapeln, "skärgårdens snabbaste båt". Båten längst fram på bild 4 vann förra året. Själva racet var längs Nämdöfjärden, men först passerade alla båtar Hanskroka, mitt landställe. Jag hade första parkett på min luftmadrass, fast sen gick jag upp på berget.

Efter ett tag bröt dom mörka molnen ut och det blev det värsta spöregnet någonsin, så vi drog. Jag under luftmadrassen, torr och smart. Hade tröttnat på lant-livet så fick skjuss till busshållplatsen (den ligger flera kilometer bort). Regnmolnen förföljde mig till Liljeholmen trots att det var sol när jag åkte, så kolla hur blöt jag blev efter att ha gått/sprungit från tvärbanan!
Nu är jag hemma och solen har tittat fram igen även här. wooh

Holiday

Har ni sett att blogg.se har blivit som ett minitradera? Fast jag tror det är fler som vill sälja saker än som vill köpa. Men jag la ändå upp en anons om ett par brillor, har alldeles för många! Du kanske vill köpa dom. Har ett par lila också, hojta till.

Jag och Limpan rodde till en ö där vi skulle bada, men de var alldeles för mycket tång i vattnet tyckte vi. Så badet på stranden vid mitt landställe fick räcka. Vi lyssnade också på massa awesome musik i båten också, sådetså.


RSS 2.0