phantom limb

Har inte bloggat på ett tag nu! Håller mig utomhus när det är såhär varmt sörrö!

Hela förra helgen, tors-sön bodde jag och Emmie hemma hos Néa. Det var väldigt najs! Kändes som lov, för vi gick runt utan att kolla på klockan eller att tänka något alls på vad som händer i skolan, ganska najs att inte ha läxor :)
Tog massa foton också som finns i min bilddagbok! Fierce.bilddagboken.se

I helgen och nästa vecka ska jag
hooka upp med Elin och Jessica och shoppa
se en revy/teater som Sofie är med i
köpa present till Johanna
Fira Johannas födelsedag
Fira valborg
Träffa Agnes
Ha långhelg
Sen ploppar det väl upp saker lite eftersom i min almenacka.

Värkar lite som om jag ska till Emmaboda i sommar också..

Lovers Who Uncover

Idag har jag missat bussen två gånger! Men båda gångerna skulle jag bara till centrum så jag gick istället. goosh!

Igår hade vi crazy kort dag i skolan! Drog efter lunch och köpte glass med ragge, gabbi, emmie och tinka. Vi satte oss i hamnen vid vattnet och då kom Ludde, Henke, Jocke, Nisse, Lisa och Fia och joinade! Mysssss.

Btw, Crystal Castles - Lovers who uncover är kind of min favvolåt just nu!

Jag och Emmie är inge bra på att plugga, vi har suttit och lyssnat på musik hela den är veckan i skolan. Hah men det är chill, det går endå ganska bra. (Säger jag nu när jag får tillbaka prov från förr i tiden)


Jag, Gabbi, Emmie och Tinka satt ute och åt lunch igår, det var så varmt ju! I like that! Vi bestämde att vi ALDRIG ska klaga på värmen i sommar.


puss!

hello? oh...

Är frisk nu, en vecka senare!
Shiaat, va ju i päriz förra veckan, inte illa! Det va mkt trevlans.

Idag är första april. Kathinka är nog den som kammar hem priset som bästa luraren! Tror alla blev lite blåsta av henne. Men jag lyckades också blåsa några, såklart!
När vi hade slutat åkte jag och Emmie till Nea som inte va i skolan idag, sen satte vi oss på ett berg och kollade ut över Gustavsberg och havet! Mys! Lisa kom också och joinade efter en kort tid. Åt färgglada TicTac, mums!

happhapp alltså jag har insett att Gossip Girl har slutat gå på tv, tror jag missade sista avsnittet eller så hade det typ inget slut? Eller varför tog det slut?
Iaf så har Prison Break börjat igen, woah!

ciao!

RSS 2.0