meat and potatoes

Ikväll har Oasis konsert i Globen. Jag ska somsagt inte gå, tråkigt nog. Får sitta i köket och kolla ner på globen från fönstret.
Fast ärligt talat kommer jag kolla på det nya musikprogramet som har premiär på SVT2 kl. 19.30 ikväll. Bl.a Markus Krunegård ska medvärka. Kul. Fast inte lika kul som Oasis.

Image and video hosting by TinyPic
Bild från min balkong. Globen är den lilla röda bollen brevid hammarbybacken.
Zylber.com

brown eyes




Jamie: Jag vill ha dina ögon.
Jag: Ska vi byta?
Jamie: Sure!

Sagt och gjort. Jag har nu bruna linser och hon har gröna! Hihi. Kul att testa faktist. Som att färga håret fast det är ögonen istället. Kommer se ut såhär i en månad framöver. Sen blir jag grönögd igen.

Hade planer på att lägga ner bloggen förut. Fast nu har jag istället bestämt mig för att göra bloggen seriösare. Dubbelmoral jag vet.

Ciao!

LyckoBingo.com

Claude

Kolla vad fint vykort jag fick från Galapagos som Ragge sände. Det kom fram sisådär efter en månad. Vad hemma hos Ragge idag också och kollade på hans nya valp, Philibert. Som han heter... Men jag kallar honom Claude. För Det tycker jag han borde döpas till istället.







Btw, Animal Collectives nya album går ju inte att klaga på. Det här var min första favoritlåt på albumet, men den är nästan uttjatad nu. Tyvärr. Men det är värt att lyssna igenom låten om du inte har hört den.




ye

Är det bäst att verka dum och vara smart eller att verka smart och vara dum?
Svar: Det verkar bäst att verka smart och vara dum men det är bäst att vara smart och verka dum.

jag kunde inte sova en natt. Tänkte sådär. Sen tänkte jag en annan sak som jag låg och skrattade åt i typ 5 min. Berättade det för Jamie i skolan sen och hon började också garva och berättade för Lizah. Men behöver inte skriva det i bloggen. SÅ. CIAO.

Btw, har lyssnat på den här låten ganska mycket på senaste. Vet inte varför. Den kanske är bra.


Oasis

Jag tänkte faktist sluta blogga ett tag. Men nu kände jag bara för att skriva om en grej.
Om tre veckor fyller jag år, men det är inte det jag ska skriva om, utan dagen efter den dagen. Tre veckor och en dag. 28 januari. Så ska Oasis ha konsert. Och verkligen ingen vill gå. Men jag måste bara. Dom är så bra ju.
Har smsat alla oasis-lyssnande kontakter i telefonboken (vilket är ganska många faktist!) och alla svarar exakt likadant: "Ja!:D Vad kostar det?" "Neej, har nog inte råd!" PLZ!



Här är massa låtar blandade, höj volymen, ångra att du inte har biljetter till konserten osv...

RSS 2.0