sea of glass



Det är lika varmt ute som Hanna och Lizah är viga.

Tog en break från sommarstugan och bosatte mig i Liljeholmen för att träffa lite kompisar. Tog bl.a farväl av Jamie och Yasse som ska till Spanien en månad. Jag, Gabbi och Mowgli har varit hemma hos Fanny och badat och badat och ätit pizza och badat. Man kan inte göra annat i 30+.

På kvällen är det perfekt temperatur i luften, varför vänder inte alla på dygnet, öppnar alla affärer och startar kollektivtrafiken på natten under sommaren? Jag är på.

Vi har en ny hängmatta på balkongen här i Liljeholmen. Kanske lägger mig där snart. Imorgon ska jag träffa Mowgli och kanske Emmie och Nea. På kvällen bär det av till landet igen. Har checkat att några ingaröbor är lediga i veckan. Tråkit att vara där själv ju.

Ciaooooooooooo


Långholmen i måndags





Dr.Martens-kängor i höst/vinter?


drar



Stockholm är tömd på ungdomar för alla har dragit till Peace and Love och lämnat mig här. Förutom vissa som typ jobbar eller är på landet.
Så istället för att leva livet på min ballkong, med gitarr och bok som jag har gjort idag, så drar jag till landet! Där ska jag ro omkring med min båt, steka i hängmattan, äta jordgubbar, cykla, simma, leta blåbär och kanske umgås med lite ingarö-bor.Om ni vill träffa mig får ni komma dit eller säga till typ två-tre timmar innan, för det tar ett tag att pallra sig till staden därifrån.
Ciaoooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111ETTETTTE.TPHONEHOME

UPDATE: Jessica (min granne) var också ute på landet! Vi gick ner till vattnet med min hund och åt massa smultron som vi hittade. Runt 10 skulle Jessie hem eftersom hon jobbar, men jag är ju ledig imorn så har Skins-maraton på loftet här i huset nu. Har ätit massa chips också. Låten ovan är med i ett avsnitt med Skins. Lyssnar på massa soundtrack-låtar nu!

cykelstaden

Igårkväll kände jag mig som en riktig stadsbo, cyklade omkring på söder! Eller iallafall genom Hornstull, sen var jag framme vid Zinken. Mötte massa andra cyklister på vägen, södermalm är cykelstaden!

Ikväll kanske jag cyklar igen, till Långholmen. Där ska mina små kompisar hålla till. Eller ska man ta bussen? Har ju trots att ett sommarlovskort...

Imorgon lägger jag upp lite bilder från idag när jag hängde med Alicia och Jamie i solen. Det var Jamies kamera som var i action så jag har inte bilderna, än.

Nightlife




salt und peppar

Allt är stängt på midsommardagen ju! Hade glömt bort det. Kunde inte handla mat idag.. Men man får ta det man har, stekta ägg funkar väl också, med Salt!

Snart kommer Marre hit. Vi ska fixa oss och lyssna på hög musik etcetc sen hoppar vi på tvärbanan och går av i Hammarby sjöstad och följer musiken fram till Emelies födelsedag! vi Peppar!


"ny" tisha?




Då var midsommarfirandet avklarat. Sitter och trycker i mig godis fast jag inte är sugen.. anyway.
 Eftersom jag har så många vita random t-shirtar tänkte jag piffa upp en till och göra den ungefär som på bilden. Fast jag ska inte skriva Arctic Monkeys, det känns för mycket...2006. Det får bli TELEPATHE eller RADIO LADIO (en låt med Metronomy). Och sen klippa till magtröja. Ni kanske får se resultatet sen. Och kanske resultatet av min omklippta I HEART LONDON-tisha som jag har gjort om till ett linne. Det är kul att göra om kläder även om dom blir fula, ska använda dom någongång iallafall har jag bestämt.

Är ditt kylskåp också såhär tomt?



Snart bär det av till mataffären för att uppdatera innehållet på bilden. Men vad är gott då? Ingen kommenterade när jag frågade om mattips.. nojja. från och med idag får ni kommentera varje gång efter ni har läst! JAA!:D


hejdå civilisationen



Drog en ladygaga-pose innan jag gick ut igår. Det var kul hos Fanny, min sista socialisering tills på lördag. För jag ska ditt landet idag. Skogen. Eller skärgården som mina föräldrar vill kalla det. Och mina grannar på landet sviker mig (elin,jessica, sofie även johanna-känn er träffade) så jag kommer vara ensam och äta lunch med mina föräldrar och deras föräldrar....kul!

Har iallafall tur med att mitt landställe fortfarande ligger i sthlms län, så jag kan ju åka hem dagen efter.
Trevlig midsommar!


Den här låten är skön att varva med de andra låtarna jag har på bloggen.

,,,,

,,, KOLLA! skulle precis blogga om att mitt kommatecken på tagentbordet var ur funktion, men det funkar ju! Varför är det alltid så? Att när man ska klaga på något så löser det sig och när man frågar något så kommer man på svaret själv direkt efter?
Tagentbordet ville bara spela mig ett spratt. ha-ha. You're so funny.

Snart blir det matlagning(igen, hatar att laga mat/äta, men annars dör man sägs det), fixning och promenad till tunnelbanan med målet fest hemma hos fanny.

I be pizzapan and you just be pretty

Efter att ha spelat sönder SO FINE med Telepathe så har en ny låt blivit mitt offer. The Great Shipwreck Of Life med IAMX. Synd att jag kommer ha tröttnat på den om en vecka. Undra vad jag lyssnar på för bra då. Hmm. Musik är nice.

Influera dig av min musiksmak och klicka på play här!

Mattips, någon?

Igår var det skansen med Madde, Ragge och Emmie som gällde. Vi lossades vara 15 och gick in för halva priset. Jag invigde min nypimpade tröja som ni ser i förrförrförra(?) blogginlägget!
  Några timmar senare och en mjukglass mättare tog vi färjan tillbaka till stan för att Emmie skulle köpa ett Sims-spel. Om ni går in i samma Mac-affär som oss kanske ni hittar en bild på mig och emmie i en Iphone som står framme. Den hade bra kamera faktiskt.

Idag var nog sista gången jag åt vegetarisk mat föressten, det är verkligen inte gott. Skriv en kommentar om vad man kan äta, är trött på typ makaroner varje dag!


Not my cup of tea


15 saker att göra i regnet

  • Rensa garderoben och pimpa kläderna du tänkte slänga, inspiration kan du få från lookbook.com
  • Baka och fika
  • Ha tv-serie-maraton (Gossip Girl eller Skins om du vill vara som mig)
  • Spela monopol med dina vänner
  • Ha fest med regnbågstema
  • Spela gitarr eller vad du kan för instrument
  • Läs en tidning
  • Måla en solig tavla
  • Gå ut med gummistövlar,paraply,regnjacka och vattenfast smink, bara för att känna dig praktisk
  • Nätshoppa
  • Blogga
  • Läs bloggar
  • Och min blogg, bara för att den ger dig dessa awesome tips!


Facebook-statusar om att regnet suger har blivit uttjatat! Här får ni tips om ni vill ha lika kul som mig i regnet. Eller kul och kul. eh. Den här texten skulle egentligen varit överst som inledning med den funkade tydligen inte med punkt-systemet då. Är inte så bloggteknisk. Varsågod för tipsen! Nu hoppas vi nästan att det ska regna hela sommaren!

Ciao!
 


f-f-f-festival!



Äntligen är en Emmaboda-biljett min! Har tänkt på att köpa en jättelänge men det är ju så jobbigt att klicka några klick så att den är köpt. Men nu är den det. Bara bussgrejen som måste fixas, men det får future-linnea ta hand om.


För er andra som ska dit har jag gjort en awesome spotify-lista med alla band som ska spela där! Dags att tagga!
http://open.spotify.com/user/thelinnea/playlist/6kX8z6N8G0Ok0JcJzQaRRw


Oh!




summerrain

Har sett alla Gossip Girl-avsnitt som finns nu! Tänk vad man får ut av regniga dagar. Emmie var här och kollade på sista avsnitten imorse, eftersom hon sov över hos mig inatt.

Igår var vi med Ragge och Hanna och bakade kladdkakemuffins. Baka är ju sånnt man gör när det regnar också. Spelade fia-med-knuff när Hanna hade gått hem och jag vann (inte för att skryta men ni undrade säkert).

Klockan blev tio och det fanns inte mycket mer att sysselsätta sig med i mitt rum så vi åkte hem till Kelly som bor fem tvärbanestationer och 1 tunnelbanestation bort. Där bjöd vi på några av de restrerade muffinsarna. Alla tyckte dom var jättegoda. Jag har några kvar i kylskåpet faktiskt, kanske ska ta en nu, yummie.

Min nästa uppladdning inför regniga dagar är att jag laddar ner SKINS - season 2. Har sett några avsnitt hemma hos Jamie som var bra. Men det ska tydligen bli fint väder imorgon. Jahappp. Ska nog följa med Ragge, Emmie och Madde till Skansen. Madde och skansen var länge sen. Ragge och Emmie var igår men dom är ändå roliga att träffa.

Ciao!

vad händer idag då?







När det var solig och varm vår ville alla ha sommarlov. Nu är det sommarlov och alla vill ha värme. Man måste ju ha jacka på sig, och marken är så blöt att man förstör skateboarden om man åker. Inte jättenice.
Ska nog kolla på Gossip Girl idag och kanske gå på en match med Nea och Emmie.

Draw a raincloud on your arm.



Idag har jag vistats utomhus trots spöregnsstormen. Gick 10 m väl beskyddad under paraplyt till affären och tillbaka, en tidning rikare och 40kr fattigare. Läser bara tidningar på sommaren typ och nu är ju första dagen på sommarlovet.
Eftersom att jag är trött från gårdagens avslutningsfest har jag bara spenderat resten av dagen med att läsa tidningen och lyssnat på musik, IAMX oxh Telepathe. Telepathe ska jag se på Popaganda i augusti så här får ni höra en låt!

Sommardänga





Dagens ämne är årets sommarplåga. Nu har jag verkligen förstått innebörden i ordet sommarPLÅGA. Svennebanan är sämsta låten som jag har hört! Har alltid tyckt att sommardängorna var sköna, Hejhej Monika, Båten Anna, Glassigt, you name it! Det är synd att en dålig låt har fått en plats i sommarplågs-registret nu.

En annan sak man gör på sommaren är att smsa. Med det kan bli dyrt i längden, men om du blir medlem här kostar det inte ett öre!
Smsnetwork.org

RSS 2.0