Action i den röda lilla stugan

Sitter på landet nu, känns sjukt high tech med dator här! I en liten röd stuga i skogen. Men johanna brough her laptop, so, i borrow it.
Är lite halft uttråkad, men Jessica och Elin ska också hit till landet ikväll så dom livar nog upp stämmningen! Johanna ligger bara och sover nu. Vi tog ett kvällsdopp förut. Såhär på sensommaren är det ju jättevarmt i vattnet!

På söndag kommer Emmi och Nea hem från kalifornien.
Saknar DOM. Träffa Mig På Måndag vavavavava.


CIAO!

sunday

Ikväll gick jag och mami ut och åt på Nacka strand yacht club, jag tog lax, yummie.

Nu är den här veckan slut! Nästa vecka tar jag som den kommer. Vet iallafall att det är grillferre på onsdag. Får se vad mer som händer!

CIAO!

Filmkväll @ Gabbi's

Igår var jag med Elin på dagen, låg på stranden,badade och tog det "manjana".

Här kommer ni få några filmrecensioner också:

på kvällen åkte jag hem till Gabbi och träffade Fanny, Lisa, Ludde och Alex! Vi tjockade i oss lite hamburgare, hade en serious diskussion om varför man var vegetarian och runt kl.12 kom även Ragge och joinade oss.
Vi gick ner till sjön och tog ett nattbad, fast jag och Lisa badade inte, det var kallt i luften jö.
När vi kom in igen startade vi första filmen på filmkvällen, det blev 1408. Sjukt jobbig film! Dåligt slut. Fast det finns tydligen olika slut på den filmen? Men jag såg det slutet när han dog.
Efter 1408 kollade vi på Silence Sleep. Den var bra, men den ska man se när man är pigg! Den har lite luddig handling.
Efter Silence Sleep blev det Supersugen. Den såg jag på bio för nått år sen, men ingen orkade se klart. Alla somnade typ runt 4. Fast jag var pigg. Men kan sova endå x)

Ciao!

skejting & festplanering

Idag kom Linnea hit!:D
Vi planerade en fest som vi ska ha nu på ons, det är vid Återvallsjön där dom spelade in Maraboureklamen, så det ska vara maraboutema! Kom!:)
På kvällen slutade det regna, och marken hade typ torkat för det var soligt, så vi rullade iväg på våra skejtboards. Nere vid Nacka strand var ett asnajs skejtställe! Vi åkte omkring typ överallt i Jarlaberg och Nacka strand.

Ikväll ska jag till landet, ska chilla där imorron typ! Och Anna kommer på lördag, nice!

CIAO

är det måndag eller söndag?

Nu har jag kommit hem från landet!
Helgen har bestått av sol, bad, picnic, hängmattechill, båtturer, regn, filmkvällar, läsning (Cosmopolitan och Gossip Girl), tårtkalas och två ynka myggbätt.
Ha det bra lilla du!

landet next!

Pratade med mamma i telefonen nyss. Ska åka till landet ikväll.

Tar med mig gitarren och mobilen.
FARVÄL!

Måndag, tisdag, bajsdag..

Halloooooooooj!

Igår var jag med Jinnie och kollade i affärer för hon skulle hitta två outfits som hon ska styla en person med som sedan ska publiceras i Starlet. Måste köpa den tidnigen sen även om det inte är min favvotidning..

På kvällen var vi hemma hos Jinnie på söder. Sofia och Freja kom också. Efter att ha flummat runt till typ kl 12 skulle Freja hem och jag, Sofia och Jinnie gick ut lite runt söder och Hammarbysjöstad. Myys.

Idag fortsatte vi leta outfits, för Sofia skulle också hitta en till tidningen. Då köpte jag en tröja på Tjallamalla som jag hade tänkt lite på senaste dygnet, man ser ut som ett notpapper i den. Men det är helt ok.

Strax därefter hookade vi upp med Olle och Alice. För Olle hade bakat cupcakes som vi skulle picnica med. Mycket gott!

Nu är jag hemma. Om 4 och en halv timme ställs alla bussar in i strejk och det kan ta dagar innan dom är back on track igen. Vad Ska Jag Ta Mig Till? Har ingen aning om vad som händer i veckan när jag inte kan åka någonstans.
Det finns en chans att jag bosätter mig på landet, även om inte det är så lockande heller. Men det finns iaf en strand, hoppas på fint väder.
Här är tröjan jag snackade om! :)
Image and video hosting by TinyPic
Ciao!