Halloween is comming CLOSER


Jinnie och Jag på undre bilden. old old oooold picture


why not?




Julian Casablancas



Ni har väl inte missat Strokes-sångaren Julian Casablancas låt? Hans soloalbum släpps 20/10 (snart!) men den här låten kan man lyssna på fram tills dess. Orkar inte dra en recension men jag kan ju säga att det inte är särskilt likt The Strokes.

baby lemonade


Decide what to be, and go be it.


Air



Alla album med Air har snurrat på repeat i min ipod i helgen. Nu försöker jag lyssna på lite annat också men på väg hem från skolan kom den här låten tillbaka till lurarna.

Den här också, den låter helt annorlunda. Dom är från olika albummmmm.

Båda är awesome. Dom ska dessutom spela på Berns i höst.. varför är man 17?!

VH1






Blev lite fashinerad av att man såg tv:n i kamerablixten när jag tog kort. Ser ni vilken kanal jag kollade på?
Ikväll ska jag övningsköra, wish me good luckkk

dim mak records



Efter några ord utbytta med min vän Lizah har jag ägnat resten av kvällen åt att lyssna på lite blandade awesomers från Dim mak records, ett skivbolag som electrokingen Steve Aoki har styrt upp. Like it!!

MSTRKFT. Synd att dom ställde in på Emmaboda!

Imorgon är det skolfoto och jag har ingen aning vad jag ska ha på mig. Men vad spelar det för roll egenltligen? Det är bara ca 1000 personer som kommer se fotot plus några av deras kompisar kanske och det är från den bilden folk kommer minnas mig om 20 år. Så man behöver ju inte ha jättesnygga kläder. Eller..?

in a manner of speaking

 pictures from here

LOVE


black and blue

Det finns bara en anledning till att man stänger av vattenkranen under dom två sekunderna man löddrar in händerna. Det är för att missa så lite som möjligt av den här låten. (based on true story)
Jag är förövrigt klar med svenskauppsatsen och har dessutom pluggat matte. På en fredag!!! Ja, så är det när allt går undan. Ikväll ska jag hem till Jamie med några i klassen och spela rockband med alla Beatles-låtar. Beatles. Lix!

Till alla Gossip Girl-fans så är det exakt en månad tills nya säsongen börjar på tv. Har hört ryktas om att Miike Snow ligger på soundtracket. Bland annat...

håkans alla plagiat

Ska försöka att skriva ett normalt blogginlägg där jag inte är tvungen att lägga in en låt, för jag antar att knappt hälften av dom som läser min blogg orkar lyssna igenom alla låtar. Men ni vet inte vad ni går miste om isåfall, hehe.

En tv-box kom med posten för någon dag sedan så ikväll har jag haft tv-kväll. Har nästan inte rört tv:n på 4 månader eftersom vi bara har haft "skogstv" (1an,2an,4an och 6an) sedan vi flyttade. Så det är nästan ett halvår sen jag hade en tvkväll!
Zappade mig fram till Sweeney Todd, som inte var så bra, men man måste nästan ha sett den. Sen var det någon lame komedi och lite annat random, t.ex repris av True Blood.

Många av mina kompisar är och ser Håkan Hellström på grönan ikväll, men jag har aldrig varit något särskilt fan honom. På lunchrasten avslöjade jag Amanda om att hon egentligen bara gillar Håkan för att hon associerar honom med sommar och sol, och inte för hans musik.
Sitter och roar mig med alla plagiat han har i sina låtar. Kolla bara! haha. Varför sjunga överhuvudtaget om man varken kan ta ton eller skriva texter?

Det är inte lätt


RSS 2.0