omg.


Bilden här föreställer Lisas kombination av raggsockar och ballerinaskor. Jag tycker det va snyggt, det blir en blandning av sommar och vinter vilket är mina favoritårstider. Fast vintern är bara bra om den har snö. Sommaren är bara bra om det är sol. Alla årstider har sina för-och nackdelar.



Nu är det riktigt höstit ute. Håller mig helst inomhus när det är sådant här busväder. Men idag tvingades jag ut på lunchrasten endå, eller egentligen gick jag ut självmant för det lät roligt när Sofia sa att hon skulle hoppa in i ett par bildäck och rulla ned för backen. Hon fick ont i ryggen. Jag och Fanny fick smutsiga fingrar (vi gav fart). Men kul var det!

På syslöjden stickade jag på mina sockar, det gick väldigt snabbt. Kanske var det för att jag och Madde tävlade lite, hon stressade mig. Och jag stressade henne, haha. Hann med ungefär lika mycker idag som jag har gjort alla lektioner sen slutet av VT tillsammans.  Goodie.
Syslöjdsläraren hade tagit med en låda stickade tröjor som man kunde göra "do redo"-grejer med. Det såg lagom smexy ut när killarna skulle prova de alldeles försmå 70-tals stickningarna, haha.

RSS 2.0