huvudet i sanden

jag bloggar allt mer sällan. Men nu kommer en liten bloggpost igen.

Igår hade jag och Gabbi picnic i en park i stan, det var mys! Jättesoligt! Först var vi hemma hos henne och fixade picnicen, vi köpte konstiga frukter som vi aldrig hade ätit. Papaya var inte supergott så vi gav den till en gubbe som satt där i närheten, han blev glaad.

Sen shoppade vi lite på söder. Tjallamalla hade asmkt rea :D köpte en tröja där. Sen en skinnpaaj! Har ungefär 4 användbara vår/sommar-jackor nu.. Men man kan aldrig ha för många.

När jag kom hem var märklaren här för att värdesätta våran lägenhet. Hon tyckte runt 3 mille kunde vi sälja den för :) najs najs! Bättre än vi trodde.

I onsdags var Agnes hemma hos mig. Vi bakade asgoda kakor och satt och fikade. När vi va proppmätta gick vi upp och spelade pingis, sen skulle hon gå. Då gick jag ner igen och mina päron hade kommit hem och käkat upp nästan alla kakor!

I tisdags regnade det hela dagen, men jag var hemma hos Narre så det va chill!

btw, jag vill till arvika! Det är så många bra band som ska dit. Death caaaab!<3

Rubriken på den här bloggposten är en låt med "Familjen", lyssna!

ciao puss!!

weezer

yes, det är sportlov! Jag ska bara vara hemma hela lovet.

This is comming up:
Tis: ska hem till Narre
Ons: va med agnes? Sov över hos Monika och ha filmkväll.
Tor: Göra något sjukt GALET med Gabbi och Emmie.
Helgen: Tar jag som den kommer!

Igår laddade jag ner massa Weezer. Dom har gjort massor av låtar som man har hört många gånger men inte tänkt på att det är dom! Guitar Hero 3 påminde mig om att dom fanns eftersom "my name is jonas" finns med där.
Kom på att jag lyssnade på "Beverly Hills" med Weezer i typ, 5an? och "Buddy Holly" är asbra! Fast den har man ju hört förut, det är därför den är bra också. Visste inte heller att det var dom som hade gjort "Teenage Dirtbag". haha seg jag är kanske, men jag har koll på annan musik än Weezer och nu vet jag ju. så det så.
Hejdåå nu lyssnar jag på Buddy Holly!

moving out of here!

Jag kommer inte blogga så ofta längre för jag pallar inte:P men ibland.

Igår vad jag hemma hos Emmie och spelade guitar hero 2. Klarade 2 låtar på medium! och det var bara tredje gången jag spelade guitar hero! im so skilled!

Och nu till den stora nyheten: JAG SKA FLYTTA. zmog.
till jarlaberg. Jag känner inte en kotte där :<, men det är närmare stan än gustavsberg. :>

Jag kommer nog sakna mitt rum lite, jag har tapetserat och målat det alldeles själv ju! En röd målad vägg, men färgburkarna tog slut så tre tapetserade röda väggar med några kinatäcken på. Mitt rum är så cosy! Don't wanna leave it!

å andra sidan får jag inreda mitt nya rum hur jag vill.. och där är en hel vägg garderob med spegeldörrar och det ser ganska coolt ut! men men vi får se..Jag kommer ju inte ha gångavstånd hem till mah homies längre :<

hejrå!

3 Linnea's, 1 Emmi.

Igår sov jag, linnea och Emmie över hos Néa och hade filmkväll. Vi kollade på På smällen och nån film som gick på tv ^^

Mitt i natten fick vi ryck och färgade håret på Néa, det är blev ungefär samma färg som jag hade förra hösten/vintern, mörkrött. Fett snyggt!

Linnea och Linnea slaggade runt 3 men jag och Emmie var jättepigga, jag förstår att Emmie var det som hade pimplat en Jolt cola, men varför var jag pigg när jag hade varit vaken ca 20h? Är lite konstig. Vi låg och kollade på MTV, och bestämde oss för att skicka in såndär match-grej på skämt för att vi ville att våra namn skulle komma med på tv, men det gjorde dom inte! Fuskit.

Iaf, vaknade runt 11. Då åt vi frulle och kollade på Hairspray. Sen åkte jag hem vid 2, för jag har stört mycket läxor uppskjutna till just idag.

Imorgon ska jag på Yoga, spela in en film och göra det sista av plugget, sen skola en vecka och sen LOOV!

Jag och Tinka ska söka jobb någonstans den här veckan. Vi vill ha cash ffs!

xoxo linnea

hela veckan nästan,

Hej!

Det var ett tag sen, men veckan har varit fullspäckad sen sist.

Skulle kunna skriva värsta skvallret, men det är bäst att jag inte gör det. Synd att man inte kan göra så att bara vissa kan läsa ens blogg. :P

I tisdags gjorde jag och Linnea klart Gabbis present, en tidning med massa foton, serie om henne och en sida med insändare, där hennes kompisar hade skrivit saker till Gabbi.

I onsdags fikade jag med Agnes på dellan, alltid lika roligt!

Sen åkte jag in till söder på födelsedagsferre hos Gabbi! Det var askul, hon blev glad över våran present :D hon sa att det var det bästa hon fått i hela sitt liv. vid ett-tiden låg alla och var halvdöda och kollade på film, då gick jag, fia, tinka och fanny hem till fanny som också bor på söder, för alla fick inte plats att sova hos Gabbi.

12 timmar senare vaknade jag upp @Fäny's. Vi åt frurre och satt och snackade lite, sen åkte alla hem. Jag åkte hem till Néa och träffade Emmie och Sarah. Vi spelade in våran eng-film. Ingen skola denna dag. När sarah hade åkt hem spelade vi Guitar Hero!
När jag kom hem skulle jag vara duktig och läsa klassikern som är tivngade att läsa av skolan, men jag somnade med boken i händerna, sminket och mjukiskläder, och saker utspridda över hela sängen.

Idag, fredag, var det runt -5 ute! brr! och SNÖ(lite)! Vi hade ngn slags skridskodag ute, så alla typ frös ihjäl. Ikväll ska jag hem till Néa och vi ska ha filmkväll med Emmie. yay!

xoxo linnea

beatboxx

Jag har precis kommit hem från stan, har kollat in en musikal med Elin och Jessica på st.eriksgymn där Sofie var med! :) Den var asbra!

Jag träffade Jessica igår också, vi shoppade lite. Jag hittade värsta fyndet: ett par klackskor för 70kr! snygga var dom också. Det va 75% rabbat på Monki det var därför dom var så billiga :)
Vi hyrde Ciao Bella på kvällen, och kollade på den med Johanna. Den var lite rolig.

Nu håller jag på att lära mig beatboxa på humanbeatbox.com, det är coolt!

Snart måste jag nog äta middag och sova, för annars pallar jag inte gå upp imorgon. Imorse fick jag skynda mig som en gnu för jag gick upp 45 min för sent. hehe.

ciao!

spamm

Jag & jojjo precis nere vid konsum och köpte godis och chirre till ikväll. Vi ska se melodifestivalen, världens tristaste och mest traditionella tv-program. De flesta koncetrerar sig mer på snackset än vem som går vidare till final.

Idag var Linnea här, vi fortsatte med Gabbis present. Det tog ganska lång tid men det kändes inte som det! :)

image36

Skaffa comviq så blir du spammad av alla som har comviq-kompis..

Piazza, New York Catcher

Idag var jag hemma hos Linnea :D
Det va najs, vi fixade med Gabbis födelsedagspresent. Ni får veta sen vad det är, säger inte än ifall Gabbi råkar läsa!

I onsdags var jag Gabbi, Néa och Emmie hemma hos Emmie och spelade in våran film till engelskan. Den är inte klar än men det kommer bli asbra!

next: emmies ipod

Efter mycket om och men bytte jag och Gabbi tillbaka våra ipodar till varandra. 
Sen kom Emmie med sin svarta 8GB nano och vi kastade runt våra ipods till varandra under rasten och lyssnade lite hit och dit och det slutade med att jag gick hem med emmies, hon med min och gabbi med sin. Får nog tillbaka min ipod imorgon, men jag gillar Emmies musik också! Lyssnar på Muse just nu.

Btw så har jag skrivit klart min labbrapport nu (skulle egenltigen vart inlämnad idag hehe). Slutsatsen blev mindre än en halv sida men skitsamma jag är för cool för NO.
ciao!

jamie T

Igår skulle ju jag, emmie och néa repat, men dom var sjuka båda två! Så då åkte jag och Gabbi till stan och fikade med Lisa och hennes bf Simon. Det var trevligt!
 Vi gick på öppet hus på Rytmus musikgymnasium också. Där vill jag gå gå gå!! Men det värka vara assvårt intagningsprov, såå bra är jag ju inte på gitarr :(
Jag och Gabbi swichade ipods över helgen. Så jag har typ knarkat gabbi-musik väldigt mkt, har behövt ladda batterierna 2 ggr! (fast det var rött batteri när jag fick den..) I like her music!
ciao!

RSS 2.0