2008

Klockan är nu 00:58.
Det har alltså slagit över från 30e december till nyårsafton. Jag tänker nu sova, för absolut sista gången i år. Kommer aldrig mer sova år 2008. Imorgon blir det parteey och jag går och lägger mig någon gång i januari.
God natt, folks!

Image and video hosting by TinyPic

colours

Sitter och lyssnar på Calvin Harris atm. Har fastnat för hans låt "colours". Fast de andra låtarna är ju också mycket bra. Började lyssna på han sommaren -07 när hans låt "marrymaking at my place" spelades på radion 24/7 i Wales där jag hängde i 3 veckor.
Klockan är bara 2, dvs den tiden jag vanligtvis brukar vakna. Men har ändå hunnit fått ut massor av dagen.
Jag och Lizah sågs i stan kl.10. Vi drog en väldigt givande shoppingrunda för alla julklappspengar (ja, nästan alla...). Köpte massa kläder som jag velat ha. Eller ah, en übermysig stickad tröja. åh den är så bäst. Och plommonfärgade chinos. Och lite småsaker (ett skärp från UO och tisha från Top Shop).
Vill använda allt nu!

Dan' före dan' före dopparedan'

2008 börjar närma sitt slut och jag har satt min ipod på shuffle, vilket jag aldrig gör. För att summera årets låtar.
Lyssnar oftast bara på "senast tillagda". Jag har faktist många bra låtar som man nästan har glömt. Men det är en tid på året då man blickar tillbaka och minns, det är nu när året snart är slut. Och om 2 veckor börjar ett nytt år. Fast först kommer julafton.
Puss

All This Love

Det var en kille på min busshållplats som satt och halvdansade till den här låten. Han riktade sin ipoddisplay mot mig så jag råkade se vilken låt det var, en bra en!



Förövrigt har det eftertraktade JULLOVET kommit.
Det är så konstit. Bara för att man har lov och sovmorgon vaknar man kl.7 av sig själv, oavsett fast man la sig 4 på morgonen. När jag ska till skolan är jag dödstrött vid 7 på morgonen.
Somnade dock om när jag vaknade 7 idag. Vaknade kl. 10 igen, åt och dushade sen gick jag ifs och la mig igen så egentligen vaknade jag klockan ett. Då gick jag upp, för Jamie kommer hem till mig snart.

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR KÄRA VÄNNER!

Running Up That Hill

Lyssnade precis på Joe Satrinis låt som det sägs att Coldplay har kopierat i "Viva La vida". Melodin är verkligen helt densamma men endå så spelar Coldplay inte på samma sätt som Satrini så det borde inte vara sån big deal tycker jag. Om inte "viva la vida" var så populär skulle nog ingen bry sig. Plagiat är något som man misstänker bland allt för många band, hör liknande riff/beats/whatever hela tiden i alla låtar.

En bra grej jag läste på en annan blogg är att det planeras att komma en uppföljare av Step Up filmerna som jag tycker är sjukt bra! Den heter "step up to the pace" och kommer på bio nångång 2009. Måste se!

Det här måste bli dagens låt, Jamie vet varför! Det har att göra med när vi var och handlade julklappar idag.
The Chromatics - Hands In The Dark

throw me the statue

Vill spola förbi onsdag och torsdag. Fredag är det spelning men jag längtar mest till lördag.  <3


No One Does It Like You

Fredagskvällen inläddes med Stockholms Filmfestival. Jag, Jamie och Max kollade på Solen i ögonen på Park. Den handlade om Lars Winnerbäck som ni hör på namnet. Det var lite klipp från olika konserter. Var väldigt skönt att sjunka ner i en biostol och lyssna på Lars Winnerbäck och fälla små komentarer med Max och Jamie.

Eftersom det var premiär var alla som medverkade i filmen där och kollade. Även Lars! Vi tog ett kort med honnom.



När bion var slut stannade jag i stan lite med Marre och Jj. Min buss hade precis gått, och eftersom jag skulle hem till Gabbi som bor ute på landet gick nästa buss en timme senare. Vi träffade två snubbar som Max kände.

Väl hemma hos Gabbi träffade jag lite vänner från min gamla skola. Mycket trevligt. Det bar iväg hemmot på lördagsmorgonen och efter ett sömnlöst dygn slängde jag mig på sängen, för att bli väckt 4 timmar senare av mobilen. 30min senare (ja, jag är snabb) satt jag på bussen mot stan för att leka med max, jamie, isak och jamies kompis lisa från Mjölby. Vi fikade lite och på kvällen drog vi hem till Max.

Sov knappt något den där natten heller. Ett Gossip Girl- maraton drog igång runt 4 på morgonen. Hade kollat på Mamma Mia timmen innan och lyssnat på när Isak förklarade sin kärlek till tjejen i filmen som han tyckte var sjukt snygg.
Kl.8 på morgonen orkade jag inte kolla mer på Gossip Girl så jag slumrade till. Och Max's mamma trodde tydligen jag hade däckat för att jag var full bara för att jag låg på soffan. Och max förklarade inte ens läget så hon tror fortfarande det. jaja.

Kan ju säga att jag inte pluggade så mycket spanska i helgen som min lärare hade önskat eftersom vi skulle haft prov idag. Som tur är blev det uppskjutet till torsdag. Jag såg Kenza i slussen när jag skulle till skolan. Hon som bloggar nivet. Brydde mig dock inte så mkt utan gick bara på tunnelbanan som vanligt.

För alla som går på VGY: Imorn är det breakfastclub halv 9! Be there, I will!



Ciao


RSS 2.0