leopard tonight




Ska äta upp min annanas, sen ska jag fixa klart mig till halloweenfesten. Ska vara en maskerad leopard, vet dock inte om jag orkar ha på mig masken hela tiden, för man ser typ ingenting. Har gjort den själv btw, haha. snyyyggg vaaaa.

Lite senare ska jag träffa en från True Blood(lycke) och en prinsessa(ida) och en till sen draaaaaar vi.

paljetter


Igårkväll hittade jag en burk paljetter i mitt skåp där man kan hitta lite vad som helst. Så jag fick för mig att sy fast dom på en svart t-shirt.

Det är min justice-tisha som jag har gjort om förut en gång. Den var ju ursprungligen vit och helt vanlig. Så förra gången (lite mer än 2 år sedan) färgade jag den svart och tryckte ett tryck som justice har i D.A.N.C.E-videon. Nu vände jag den ut och in och gjorde en liten update.

Försökte ta en roligare bild på tröjan där jag gick ner i brygga men för det första så såg man inte ens paljetttrekanten och för det andra fick jag fett ont i ryggen.

Snart kommer Hanna och Emmie hit och ska baka halloween-cupcakes. Ikväll ska vi på OBS!klubb på mosebacke, en välgörenhetskonsert som våra vänner i OBS! har fixat! Sonjagon, Tilde och Cleast Eatwood ska spela. Lyssnar inte direkt på dom men det är kul att träffa alla som ska dit. Inträdet går till barnen i Tibet!

slurrp


Tully's på götgatan har ju alldeles för många milkshakesmaker att välja på. Det blev en cocosmilkshake efter mycket om och men. Kanske ska ta kiwi nästa gång? Eller mint, eller viol? Hmm.

xx



Sjukt skön låt.

Air France

Har hittat en jättebra musikblogg (musikidioten) som jag har börjat följa. Han beskriver bra låtar, förutom massa som jag redan lyssnar på så hittade jag ett nytt svenskt band, som jag tror jag har hört talas om men aldrig lyssnat på, Air France. Här är låten han la upp som jag började lyssna på.

Det är värt att lyssna igenom hela, iallafall en bra bit in i låten.

Muffinsätande blir det nog ikväll. Eftersom Muffin Bakery har öppnat i samma hus som jag bor i så har vi tre stora muffins i köket varav en väntar på MIG.


töntarna

Om du inte har levt under en sten den senaste dagen borde du ha hört Kent's nya singel "töntarna". Den släpptes igårkväll kl.22.00 och du kan höra den right here på min blogg.

Vad tycker du om electrosoundet? Det är inte riktigt Kents grej tycker jag. Dom har redan sin egna stil som har blivit minst sagt framgångsrik så varför ändra på den? Känns som dom har fått gubbnojja och vill vara lite mer 2009. Trots att det är lite opersonligt så funkar det väl. Töntarna blir bara bättre ju fler gånger man lyssnar på den. Får se hur nya albumet "Röd" låter när det släpps.

Jeff Luker


And it rained all night



by Guy Archard

RSS 2.0