la la la

Jag har vart med Jinnie hela helgen typ. Sov över hos henne igår och hon ska komma hit imorrn, för vi ska spela in en låt.
Ni kan höra den på myspace/iloveunfinishedmusic om några dagar!

I fredags var jag i stan med lisa, emmi, sofia och tinka. emmie skulle till frissan sen så hon va inte med så länge.

hiih orkar inte blogga alltsååååeee........vill till emmaboda. herrå.


UPDATE: Hittade värsta tillfället att fråga päronen om jag får åka till Emmaboda, dom var för en gångs skull inte upptagna med något. Det verkar som om jag får! yey! Bokar biljetter snart och om dom ångrar sig så skyller jag på att jag redan har betalat 800:- för biljetten.


Jag är föressten lite förkyld. Men det bojkottar jag..
Har laddat upp en ny visnigsbild som jag fotade nyss, Ännu fulare, Ännu bättre.

track 5

Det är nån låt som jag hittade i min itunes som är väldigt bra, har lyssnat på den ca 15 ggr redan. Låter lite som Babyshambles, men den hette bara "track 5" så jag har ingen aning. Kan vara The Libertines också..

Förövrigt har jag börjat gilla 2 nya band idag, Animal Collective (djur kollektiv hahah) och The Most Serene Republic. Fråga mig inte vad det är för musikstil..

Idag var jag i stan med Jeppe, fast inte så länge. Träffade Hannah på bussen, Ludde på tunnelbanan och Hampus hade tydlig sett mig! Alla är typ överallt.

Långhelgen har nu blivit lika kort som en vanlig helg. Bara lördag och söndag kvar. Men det stoppar inte mig att gå på american football-match imorn med Néa och Emmie. Isak ska spela, Néas bror.

Kakala! (Tror det betyder "hej då", Emmie avslutar alla sina sms så. Fråga henne.)

RSS 2.0