dans & buss-skvaller

Den här bloggposten bara ryker om skvaller! Jag börjar med det intressantaste, för det är ju det ni vill höra. Sånna som sparar det roligaste till sist är bara jobbiga.

Jag åkte buss hem från skolan som vanligt, och när mina kompisar hade klivit av i centrum satt jag där själv och hade glömt ipoden hemma.
Då satte sig två 9or från Brunn skola framför. En kille och en tjej. Killen tror jag var den där nisse-richard som hängde efter Lisa H igårkväll och som dansade med Tinka sista låten. Tjejen hade för mycket foundaton och blond hår med massa hårspraysklet. 
 Iallafall, jag brukar vanligtvis inte tjuvlyssna på folks samtal (har ju ofta ipodlurarna i öronen) men när dom börjar snacka om en i min klass var jag bara tvungen att lyssna! Tjejen sa att hon tyckte Emil i min klass var söt. Och killen bah "serri, han är ju..... :S ". Jag tror Nisse-Richard var lite avis bara för att tjejen hade hittat en söt kille ;) Men hon hade tydligen snackat lite med Emil igårkväll. Jag vet inte vad som hände mellan dom igår, men tänk om Emil har en tjej på G ;)

Igår var det dans i Hemmesta för alla 9or på värmdö. Det var roligare än vad jag trodde det skulle vara! 
Jag kände igen väldigt många från kvarnberget, och minglade och dansade med vissa som jag inte sett på flera månader! 
 Det var ett gästband från ösby(?) som spelade The Hellacopters och en annan låt. Jag och Frida från ösby morsade järnet! Det var ganska många som morsade faktiskt, mest killar, men inte några som jag kände precis. 

Idag konstaterade Jossan att dom som "knuffades" när bandet spelade var irriterande, förväntade mig nästan att nån skulle säga så. Men dom har aldrig varit på konsert förut.

Chattar med Patrik från kvarnberget, han undrade vem tjejen från lemshaga som han dansade med hette. Sen sa han att hon var ful och äcklig. Fan han är inte så snygg själv heller! Sa det till han HAH.  Han tror väl inte att jag ska hålla med om att en i min klass är ett äckel? Även om jag inte umgås med henne så mkt så vet jag att hon är trevligare än vad han är. Han kan ta sina techno-jullåtar och sätta sig nånstans själv om ingen duger.

I förra bloggposten skrev jag om mitt, Néas och Emmies band. Det blir nog något endå, vi ska repa på fredag! Vi ska spela en och samma låt i alla olika musikstilar. Först ska vi göra en cover på nån rocklåt, sen ska vi göra om den till reagge, sen kanske en jazzverision? 
Förslag på låt vi kan spela?



 

hello

Hej!

Igår var jag och Lisa hos frissan ju, jag färgade min utväxt i samma som jag hade förut också gjorde jag ljusa slingor, orkar inte ladda upp bild på hur det blev för det ser typ ut som det gjorde förut. Lite fresher bara. ;D

Idag startade jag,Emmie och Néa ett band. Jag ska spela gitarr, Emmie trummor och Néa sång + bas. 
Hoppas det blir av också, ibland snackar man ju bara ^^

Ikväll är det dansträning för alla 9or på värmdö i Hemmesta. Kommer träffa alla från kvarberget! hihi kul! 
  Vet inte vad jag ska ha för kläder. Alltså, jag ska bara ha vanliga kläder men det är ju lika svårt att bestämma nu som vilken dag som helst men ibland tar det tid för mig att bestämma kläder vanliga dagar också.

Hinner inte blogga mer! Om 30min börjar OC, när det har slutat ska jag käka och dra till Hemmesta och innan dess ska jag gör klart två projekt (ett har jag inte ens börjat på, men det behöver ifs inte bli klart idag), ladda ipoden osv.

Btw, knarkar fortfarande soundtracket till Juno! awesome!

Ciao!

UPDATE: OC-repriserna har ju slutat! Men nu kan jag ju ha tid att gör något annat i en timme. Vad sägs om att äta Ben & Jerry's och sen spela elgitarr med min nya pocketpod... JA! 

Ciao! 

Birthday

age is just a number men jag är 16! 


Gillar min arctic monkeys affich(som jag har fått av monika btw)! Men bilderna på dörren ska jag ta bort.

Det är nog min första födelsedag som jag inte äter tårta på! Men jag fikade med Jinnie-pinnie på café 44 och åt en annan kakgrej.

Lite senare träffade jag max,milla,linnea,tobias,johanna,elin och jessica! Jag fick en ascool godispåse av Elin & Jessica. Det va lix en liten hemmagjord tygpåse som var jättesöt. 

Vi drog iaf till Taco Bar och käkade Nachos. Johanna, Elin och Tobias år sushi. Vi gick upp till dom sen och jag gjorde min sushidebut (hade aldrig ätit sushi förut). Ris och fisk och det där andra var ganska gott men sjögräs, BIG NO NO!

Efter det gick vi på bio och såg Juno.  Den var bra! Extra creds till soundtracket med Belle & Sebastian, Sonic Youth, Antsy Pants, The Moldy Peaches, The Kinks m.m!

Om vi spolar tillbaka till morgonen kan jag berätta vad jag fick i present. Jag vaknade inte av den vackra födelsedagssången för min mobil dansade runt och skrek att jag hade nya sms tidigt på morgonen. men iaf, tillslut vaknade min familj också och gav mig dessa söta små presenter:

Osis - dust it (hårprodukt som jag tänkt köpa!)
Duntofflor
Tröja från French Connection (snygg för att va från mami)
Tröja från Monki (snygg, jag hade valt)
Pocketpod (grej till elgitarren som gör att man kan ställa in konstiga ljud)
Förkläde (eh, fråga inte mig. fråga farmor varför)
Franska språkkurs på cd (bara för att jag sa att jag ville läsa franska på gymnasiet. men okej.)
Skrivblock (har minst tusen, men okej)
väska
DVD
krokar 
1000 :-
hudkräm


Små observeringar för musiknördar: 
sista låten jag lyssnade på 00:00 innan jag han fylla 16 var "Halleluja". Men sista låten på riktigt innan jag hann fylla 16 var faktist den låten jag lyssnar på innan klockan han slå 12:55. Och det var antingen The Wombats eller Babyshambles. Nej jag tror det va The Klaxons föresten! Lyssnade på alla dom tre banden precis innan. När jag öppnade paket på morgonen lyssnade jag på Hot Chip och på bussen till stan Of Montreal, The postal service och Death Cab For Cuties.

puss

so here we are

dear diary,

Jag har bytt design på min sida, från blåttflått till gultfult som ni kanske ser! 

På måndag ska jag och Lisa till frissan & färga håret! Förslag på färg?

Imorrn fyller jag år och jag ska fika med Jinnie! :) På kvällen kanske jag dra på bio med nåra, vill se Juno.

hejz


 






GHskillz4Linnea

yo! 

    
Jag sitter och pimplar hello kitty's mineralvatten(bild) och chattar med Linnea(bild3). Jag var hemma hos henne idag :D (Jag säger att det var idag även om klockan är halv två och det har hunnit bli fredaglördagnatt.)
Vi lirade Guitar Hero 3 och SImpsons Game. Såg en film också, kommer inte ihåg vad den hette för titeln stod på spanska! xD
Efter Ben&Jerry's med brownie beställde vi pizza. linnea skulle säga "magarita med köttfärs" men det blev "margarita med pizza" hehe så när vi kom in på pizzerian dom ba "YO vare ni som ville ha margarito med PIZZA!?"
vi bah
"yeah!"
*ta en sallad*
*betala*
*springa ut*
*asg*


hehe.

Hoppas vi får åka till Las Palmas på lovet! (A)



choo choo!

Matteprovet och spanska-glosförhöret bildade en pakt och sög ur all min energi. 
Kom hem dötrött, men efter att ha legat och kollat på lite OC-repriser blev jag piggare!

Jag vill tacka kathinka för uppgift 9 på matteprovet (och jag _hoppas_inte_min mattelärare läser min blogg). Annars gick det bra, ett mvg skulle sitta fint. Spanskan behöver vi inte prata om så mkt.. 

Cred till máma som har köpt Ben & Jerry's glass!
Och till Néas mor som dejtar en skådespelare ;) fast jag har glömt vad han hette men det är iaf lite coolt!

ciao!


utmaning

Den här helgen suger och förra helgen sög, undrar om det har något samband med att lovet tog slut? Man har plötsligt så mycket att göra, jobbiga saker som måste göras. Jag har ont i huvudet, men det har jag typ en gång om året så jag ska inte klaga. Fast nu har jag redan klagat.

Idag var jag på öppet hus för Nacka gymnasium.
 Jag vet inte vilket program jag vill gå längre, förut tänkte jag sam-språk sen insåg jag att det skulle bli dötrist, sen insåg jag att alla program var dötrista och nu bah tänker jag kanske gå juridik.
 Var inne i musikproduduktionrummet också, dom hade en liten inspelningsstudio och blabla, men spela in musik kan man ju faktiskt göra på fritiden, om man har en macdator med "garage band". Det är bara jobbigt om massa lärare ska lägga sig i ens musik.

Ring mig jag har tråkit.

Juste, jag blev utmanad av Linnea! 
"Lägg ut 3 gammla bilder på dig utmana sedan 3 andra."

                
början av år -07           början av år -06          sommaren år -06

Jag gjorde det här här i min blogg istället, egentligen skulle det vara på bilddagboken. Men det är typ hundra gånger så många som kollar i min bilddagbok än som kollar i min blogg (A)

Jag utmanar: Connie, Hedvig och Monika!

Nu ska jag gå och spela gitarr (och äta, för máma sa att jag åt för lite middag, hon tvingar mig) ni kan fortfarande ringa mig för jag har fortfarande tråkit. pussy.


ipod shuffle

Jag har många gamla låtar på min ipod, så jag ställde in den på shuffle eftersom jag inte har hört vissa låtar på år och dar.
 Eftersom det inte händer ngt speciellt ikväll roade jag mig med att skriva vad som hände under som perioderna jag lyssnade på låtarna som ploppade upp i shuffle-blandningen!

Bloc Party - Tulips: Vår, vår vår! Jag lyssnade på dom förra våren som bara den, tänkte massa sol och en mörkrödbrun kaluffs.

Nina Rochelle - Mörkertal: Mellanstadiet på ekedalsskolan. Jag och Agnes var väldigt coola då!

Minus The Bear: Lyssnade på dom i höstas, finns inte så mkt att säga eftersom mitt liv quit the same nu som då. Du kan ju alltid bläddra tillbaka i min blogg men jag garanterar ingen intressanthet.

NOFX - Louise: Jag fick deras CD på min 13-årsdag och inte långt efter färgade jag håret för första gången. Svart. Sen gick man på konsert efter konsert (men inte någon NOFX-konsert).

Hellogoodbye - Home Wrecker: På den tiden hade ingen förutom jag och mina kompisar hört dom. Somvanligt är mainstreamklumpen några år efter och idag är dom kända även i sverige.

Kill Hannah - Unwanted: hah, tråkigaste perioden i mitt liv. hösten 06. ville ha förändring och skaffade mig det, sen rullade mitt liv på igen.

The All-american Rejects - Paper Heart: Jag säger bara vampirefreaks.com och rosa hår.

Like Yesterday: Det var en jullåt från taste of christmas -05. Det var snö hela den vintern.

Fugazi - Reapeater: 2006. Det var någon som lärde mig vad äkta emo är och det är inte ett dugg likt eran spacemonkey-musik.

Crystal Castles - Airwar: Hittade dom HELT RANDOM på myspace. Dom är bra.

Rooney - Daisy Duke: Hej sommar 2007! Rémi skickade låtar, sen på hösten var en video med dom på mtv och dom har varit med i ett OC-avsnitt också. Jag lyssnar på känd musik också sörrö!


where's ur head at?

Jag ska börja på Yoga med Néa, Emmie och Jossan. haha.. alltså.. jag går mest för att dom går och det sägs ju vara nyttigt!

OBSOBSESSION!! VARNING FÖR BRA LÅT!: Basement jaxx - where's your head at?

Igår började jag spela Melpo mene - to be someone på gitarr. Det är världens enklaste ackord men introt är kul att spela ;)

Avslutar bloggposten med ett citat från High Fidently:
"Do I listen to pop cuz I'm unhappy, or am I unhappy cuz I listen to pop?"


dare

Jag hinner nästan aldrig logga in på datorn längre, men jag bloggar varje gång jag loggar in! 
 Oj, haha nu kom jag på varför jag sitter vid datorn, skulle skriva en labbrapport.. Men jag har varit inne på bilddagboken typ en timme istället! Har inte ens kollat klart på allas bilder än men det får jag göra sen.

Jag, Gabbi m.fl ska till Emmaboda festivalen i sommar! wihoj, see u there!

puss!


oh yeah.

Det är vår! Idag var det soligt och 4+ grader. Det närmaste vi har kommit vintern är ett tunt lager snö 1 jan som smälte dagen efter. Det skulle värkligen inte förvåna mig om jag såg en blomma nånstans. 
   <<2007     << Idag
Bilden här var när jag fyllde 15 år -07. På min födelsedag om 2 veckor kommer det ju knappast finnas snö.
Fan vad tråkit att börja sin bloggpost med en väderprognos, men jag var tvungen.

Någon gång i veckan ska jag införskaffa mig Osis-Dust it, den sägs vara bra!

image24 
Läste lite Harry Potter och hittar typ bajsmånga stavfel. Finn 2 st på den här bilden.

Vad som händer skolmässigt orkar du värkligen inte läsa om.
Och jag kanske missar första avsnittet av Gossip Girl på tv för vi skulle ha dansträning med skolan. Alla skolor på värmdö ska ha det samtidigt så jag kommer träffa folk från min gamla klass, hehe kul kul.
Nu började jag ju skriva om skolan iaf. 

 aja hej då! Glöm inte att läsa och ta vara på dom 3 sista raderna!

Bra låtar:
Babyshambles - killamangiro
The Wombats - Let's dance to Joy Division

överaskningsfest

I min förra blogpost stod det att söndagens planering var hemlig, det var ifall Sofia skulle läsa min blogg.
 Vi hade överasskningsfest för henne igår! Hon fyller 16 idag, men hon kanske skulle va med familjen idag så vi bokade in henne igår. Eller rättare sagt, Fanny bokade in henne igår.
Hon trodde att hon skulle träffa bara Fanny och när Fia kom till hennes lägenhet på söder så hoppade jag, Gabbi, Lisa, Néa, Tinka och Linnea fram och sa grattis! Sen bjöd vi henne på bio och middag. Vi såg "Förtrollad", den var bra. Middagen var på resturangen "En gul & en blå" , typ världens mysigaste place. Små bäckar och träd där inne och neonljus och allt vitt lyser.

Idag fikade jag med Agnes, ganska tidigt kl.12. Det var nog bra att det var tidigt annars skulle jag nog sovit hela dagen. Inte för att jag har fått särkilt mkt gjort idag men.. ah ska logga ur datorn snart. Det var kul somvanligt att träffa Agnes iaf!



29/1 börjar Gossip Girl som tvserie på 5an. Ska se! Har läst 2 böcker och dom var bra ;)


v.1

Jullovet börjar lida mot sitt slut men jag vill inte erkänna det. Lossas att lovet har typ 1 månad kvar för då blir man inte lika stressad. Men ärligt talat, det är bara 3 dagar kvar.
Jag vet att ni alla är otroligt intresserade av mitt liv så nu skriver jag:
Vecka 1 2008;
Mån: Nyår med Néa och Emmie :)
Tis: Néa och Emmie sov över hos mig och vi gick ekedalsspåret med våra dogs!
Ons: fikade med Nazli. Va hemma hos Néa på kvällen/natten, grattis på hennes 16årsdag. Första snön är här.
Tor:  Sov i -
Fre: ett dygn
Lör: ska göra "50 saker man kan göra i en hiss" med Linnea
Sön: Skriver sen efter söndag ifall en viss person läser (lite hemligt) keep your eyes open. 
Mån: träffa Agnes



Gotland 07 (hitta mig!)

torsdagen försvann

Jag är ingen förebild för nyttighetsfreak.
 Igår åt jag ingen frukost, lunch eller middag. Blev mätt på en tjock kladdkaka som jag åt när jag fikade med Nazli, sen åt jag chips hela natten hemma och Néa och var vaken ett dygn med Emmie och Sofia. Kathinka somnade 2 timmar innan ett dygn hade gått, men hon är ändå värd att nämnas. 
  Imorse när jag kom hem runt kl.11 gjorde jag mig väl förtjänt av varm choklad från chokladfabriken (har det hemma, åkte inte dit!) och 8 timmars sömn. Så idag har jag inte gjort nånting, om man inte räknar med natten, för efter klockan tolv är det ju idag, så egentligen har jag hunnit göra massor men jag har sovit hela dagen.
Igårkväll var iaf trevligt, kollade på "Linas Kvällsbok" med Fanny, Jossan, Néa, Emmie och Tinka. Néa fyllde 16 år, grattis! Hon fick en bok av mig som hette "Wasting Time" från UO, där stod onödiga saker man kan göra och läsa när man känner för att waste:a lite time.
 Första snön har kommit! Det snöade lite på nyårsafton, men det var blött på marken så det syntes inte. Tisdagen var slaskig och blöt, men nu är det fint och vitt ute! yay! Jag och Tinka hade lite snöbollskrig igårnatt fast då var det ca 1mm snö men det funkade endå.

I helgen ska jag försöka vända tillbaka dygnet, läsa ut Harry Potter (fast jag har knappt börjat än, ligger på s. 70-nånting), leka med Agnes och på Tisdag börjar skolan, OH NOO! aja.
CIAO!


RSS 2.0